My Top 5 Most Embarrassing Unread Books!

Ιανουαρίου 30, 2014


Καλησπέρα αγαπημένη μου αναγνώστες! Σήμερα σας έχω το Top 5 που τόσο μου ζητήσατε. My Top 5 Most Embarrassing Unread Books! Yeah! 
Ναι με κάποιον τρόπο δεν τα έχω διαβάσει ακόμη αυτά τα βιβλία.... Και αυτό είναι αρκετά ντροπιαστικό γιατί είμαι μια Book Blogger και πάνω κάτω τα έχουν διαβάσει όλοι εκτός από εμένα!

5. Fifty Shades Of Grey
Ξέρω, ξέρω πως είναι δυνατόν να μην έχω διαβάσει την συγκέκριμενη σειρά ακόμα. (Που πραγματικά την έχουν διαβάσει ΟΛΟΙ!) Δεν ξέρω, δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος απλά πάντα είχα πολλές άλλες προτεραιότητες και δεν συγκινιόμουν και πολύ για να το πάρω... 

4.Divergent
Ναι δεν το έχω διαβάσει ακόμα! I Know, I Know! Και για ακόμη μία φορά δεν ξέρω πραγματικά το γιατί. Αγαπώ τα dystopian βιβλία. Και έχω ακούσει τα καλύτερα για την συγκεκριμένη σειρά απλά δεν έτυχε να βρεθεί ακόμη στα χέρια μου. 
                                     

Εδώ θα πρέπει να χαλαρώσετε! Μην σοκαριστείτε πάρα πολύ με το επόμενο! Ο Κόσμος όποτε λέω πως δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο αντιδράει κάπως έτσι 

3. The Fault in Our Stars
Και ναι δεν το έχω διαβάσει! Σε όποιον το λέω αντιδράει σαν τον Τζόι και μετά μου περιγράφουν πόσο καλό είναι το βιβλίο και πως πρέπει επειγόντως να το διαβάσω. Το ξέρω! Το ξέρω! Έχω διαβάσει John Green και πραγματικά μ'άρεσε πολύ. Αλλά περνάω αρκετά δύσκολη φάση και με πολύ δουλειά και δεν ξέρω αν μπορώ να χειριστώ ένα βιβλίο που θα με στεναχωρήσει ψυχολογικά! Και ειδικά όταν το συγκεκριμένο βιβλίο καταπιάνεται με κάτι πραγματικά δύσκολο και επώδυνο τον Καρκίνο.

2.Dracula
 
Αχ το ξέρω! Ένα ακόμη βιβλίο που αναρωτιέμαι ακόμα και εγώ πως είναι δυνατόν να μην το έχω διαβάσει! Έχοντας διαβάσει τόσα βιβλία πάνω στο είδος και στην ιστορία και στους μύθους των βρικολάκων εγώ δεν έχω διαβάσει το πιο κλασσικό....Πρέπει κάποια στιγμή να το κάνω! 

Shock! Shock! Shock! Όποιος μαθαίνει ότι δεν έχω διαβάσει την συγκεκριμένη σειρά βιβλίων παθαίνει πρώτα καρδιά
 και μετά αναρωτιέται πως δεν το έχω κάνει ακόμα

 1.The Lord Of The Rings
Λατρεύω τα βιβλία φαντασίας και έχω διαβάσει άπειρα όπως και σειρές, και τελικά δεν έχω διαβάσει την πιο κλασική από αυτές, αυτήν που άνοιξε τους ορίζοντες στο είδος. Δεν ξέρω πως έχει γίνει και δεν το έχω διαβάσει ακόμα, δεν ξέρω πως και γιατί;! Απλά έτυχε... 

Ελπίζω να το απολαύσατε! Αυτά είναι τα 5 βιβλία που ντρέπομαι πιο πολύ επειδή δεν τα έχω διαβάσει(ακόμα)....Εσάς πιο είναι το δικό σας τοπ 5? 
Τα λέμε σε επόμενη ανάρτηση! Βye, να έχετε ένα όμορφο απόγευμα! 







You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Εγώ πάντως δεν σοκαρίστηκα, μάλλον γιατί 3 στα 5 επίσης δεν τα έχω διαβάσει και καθόλου δεν ντρέπομαι. Θα σου πω πάντως το εξής: την αναγνωστική μας ταυτότητα την καθορίζουν τόσο τα βιβλία που διαβάζουμε, όσο και αυτά που δεν διαβάζουμε, είτε από τύχη είτε επιλογή. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν βιβλία που οφείλει κανείς να διαβάσει - εκτός ίσως από τα σχολικά του κι αυτό δεν είναι απόλυτο. Όταν η ώρα είναι σωστή, όταν έχεις τη διάθεση θα τα διαβάσεις και αν έχεις, θα τα διαβάσεις, τόσο απλά. Από εκεί και πέρα, φυσικά και δεν είναι όλα τα βιβλία για όλους τους ανθρώπους. Έχω πάμπολλους γνωστούς που διάβασαν το LotR και αφόρισαν όλη τη λογοτεχνία του φανταστικού επειδή το βρήκαν βαρετό. Και, εδώ που τα λέμε, όχι, ούτε τα πρώτα βιβλία φαντασίας που κυκλοφόρησαν ποτέ ήταν, ούτε ο Tolkien ο καλύτερος fantasy συγγραφέας της εποχής του ούτε ο πατέρας του fantasy. Όσοι στα λένε αυτά είναι άσχετοι και μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις αυτό σαν επιχείρημα όταν στη λένε που δεν έχεις διαβάσει ακόμα το LotR :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ όμορφα τα είπες πάλι elgalla μου! Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο! Όταν θα έρθει η σωστή η ώρα, θα διαβαστούν όλα αυτά που πρέπει το να το κάνεις μόνο και μόνο γιατί κάποιοι στο λένε δεν θα σου δώσει και εσένα τίποτα στο τέλος. Όσο για το TLTR δεν πιστεύω πως είναι το καλύτερο fantasy βιβλίο αλλά είναι πια από τα πιο κλασσικά γιαυτό. Δεν έχω διαβάσει Tolkien δεν μπορώ να πω κάτι για την συγγραφή του και τα έργα του αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως εξαιτίας του εμπνεύστηκε μια πολύ μεγάλη μερίδα γενιάς μετά από αυτόν από εκεί και πέρα αυτό το είδος έχει δώσει πραγματικά φοβερά αξιόλογους συγγραφείς και είναι άδικο που πολύ χάνονται μέσα στο χάος τον κλασσικών και τον πολύ γνωστών. Χε, να είσαι σίγουρη πως θα το χρησιμοποιήσω το επιχείρημα, έχω φάει τόσο χάζι γι'αυτά τα βιβλία που πρέπει ;)

      Διαγραφή
  2. Το έκανες!!! Πως μας ακούς πάντα! :D
    To Divergent πρέπει να το διαβάσεις πριν βγει η Ταινία! Θα το λατρέψεις!
    Τον Dracula θέλω και εγώ να το διαβάσω! Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μ'αρέσει....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε αφού το ξέρεις πάντα σας ακούω ;)
      Πρέπει, σίγουρα δεν θα δω την ταινία πάντως μέχρι να διαβάσω τα βιβλία.
      Να το κάνεις... Να μου πεις και εμένα μετά πως σου φάνηκε!

      Διαγραφή
  3. Πόσο μ'αρέσουν όταν κάνεις τέτοια θέματα! Και έχεις τόσο φοβερό χιούμορ!
    Πρέπει σίγουρα να διαβάσεις Divergent & Fifty Shades Of Grey πριν βγουν οι ταινίες....
    Όσο για το The Fault in Our Stars γτ δεν το έχεις κάνει ακόμα; Τρέχα! Υπέροχοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε ανώνυμε!!!
      Θα το κάνω σίγουρα κάποια στιγμή τα έχω όλα στην λίστα ;)

      Διαγραφή

Popular Posts