TOP TEN POPULAR AUTHORS I’VE NEVER READ

Ιουνίου 18, 2014

  • Μέσα στην πίεση της εξεταστικής, είπα να ετοιμάσω ένα ακόμη τοπ 10 πριν τα πολλά review βιβλίων που έρχονται! Αυτήν την φορά έχω τους 10 πιο δημοφιλής συγγραφείς που δεν έχω διαβάσει. Για κάποιους απορώ και η ίδια πως δεν το έχω διαβάσει ακόμη ενώ για μερικούς άλλους καθόλου....! 
 
Γνωστότερος για την πολύ επιτυχημένη του σειρά GONE αλλά και όχι μόνο. Χρόνια θέλω να ξεκινήσω μια από τις σειρές του αλλά συνέχεια μπαίνουν άλλα βιβλία σε προτεραιότητα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά όμως φέτος το καλοκαίρι να ξεκινήσω την τριλογία του BZRΚ! 

Tamora Pierce μια από τις γνωστότερες συγγραφείς στην Αμερική πάνω στα βιβλία Φαντασίας! Με χιλιάδες διακρίσεις και βραβεία! Έχω ακούσει τα καλύτερα και ανυπομονώ να ξεκινήσω κάποια από τις σειρές της! 

Δεν ξέρω πως και γιατί δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο του! Είναι ένας από τους πιο επιτυχιμένους συγγραφείς στην νεανική λογοτεχνία με εκατομμύρια πωλήσεις! Πρέπει πραγματικά κάποια στιγμή να ξεκινήσω των Percy Jackson!!!

Ένας από τους κλασικούς πια που δεν έχω διαβάσει! Θα ήθελα κάποια στιγμή αν και προβλέπω να μένω μόνο στις ταινίες! Πάντως στην βιβλιοθήκη μου μς περιμένει το Hobbit που κάποια στιγμή σίγουρα θα το ξεκινήσω....

Ίσως διαβάσω κάποια στιγμή το πρώτο βιβλίο της σειράς The Secret Circle που περιμένει σκονισμένο χρόνια στην βιβλιοθήκη μου! Σίγουρα όμως δεν έχω σκοπό να ξεκινήσω καμιά από τις μπερδεμένες σειρές της! Μου φτάνει το Vampire Diaries στην τηλεόραση! 

Ναι δεν έχω διαβάσει την σειρά Divergent και αν και ήθελα πάρα πολύ μάλλον δεν θα το κάνω αφού έχω φάει τόσο πολλά spoiler που δεν ξέρω τώρα πια αν αξίζει! 

Ένας από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς στην Αμερική με χιλιάδες φαν και διακρίσεις! Κάποια από τα βιβλία του φαίνονται πραγματικά ενδιαφέρον αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα διαβάσω κάποιο, κάτι με κρατάει πίσω! 


Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Sci-Fi συγγραφείς! Θα ήθελα να διαβάσω μια από τις τόσες σειρές και βιβλία που έχει! Λόγου προτεραιότητας δεν το έχω καταφέρει ακόμα αλλά στο μέλλον βλέπουμε... 

Πολύ επιτυχημένη στο είδος της με πολλά βιβλία στο ενεργητικό της! Αν και πάρα πολλά άτομα μου έχουν προτείνει τα βιβλία της, δεν πιστεύω πως θα την τιμήσω πότε την συγκεκριμένη συγγραφέα! 

Ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς στο Αμερικάνικο κοινό! Αν και οι σειρές βιβλίων του φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες είναι τόσος μεγάλες που με σταματάν να τις ξεκινήσω! 

  • Ποιοι είναι οι δικοί σας διάσημη μη διαβασμένη συγγραφείς? Περιμένω τα σχόλια σας! Ελπίζω να μην αργήσω πολύ για μια ακόμη ανάρτηση μέχρι τότε όμως να περνάτε όλοι καλά! 









You Might Also Like

2 σχόλια

  1. O Neil Gaiman είναι απίστευτος! Ο τρόπος που γράφει φαντασία δεν τον φτάνει κανείς, πραγματικά δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στο μυαλό αυτού του ανθρώπου. Είναι μαγεία και χάος. Της Veronica Roth τα δύο πρώτα είναι αρκετά καλά, ιδιαίτερα το Divergent, αλλά το τρίτο είναι απαράδεκτο! Δεν ξέρω αν θα σου πρότεινα να τα διαβάσεις. Μακριά από την L.J. Smith (Oh my!). Τους άλλους συγγραφείς δεν τους ήξερα, θα πάω να τους ψάξω τώρα, μπορεί να δω τίτλους βιβλίων κ να μου έρθουν:) Πωωω δεν ξέρω, πολλά δεν έχω διαβάσει ακόμη, αλλά χαίρομαι που έχω πράγματα να ανακαλύψω! Καλή ανάγνωση (p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα κάποια στιγμή θα διαβάσω Neil Gaiman. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει ακόμα αν και είχα ευκαιρίες... Πάντως ακούω συνέχεια τα καλύτερα και με εξιτάρει αυτό πολύ! Χε, δεν νομίζω να διαβάσω ποτέ το Divergent έχω μάθει είδη τι γίνεται στο τρίτο βιβλίο άρα δεν μου κάνει καθόλου μα καθόλου αίσθηση πια! Μετά την εξεταστική θα βάλω μπρος σε μερικούς από αυτούς! Μην στεναχωριέσαι, εγώ να δεις πόσα έχω ακόμη να διαβάσω :-)

      Διαγραφή

Popular Posts