ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ

Νοεμβρίου 05, 2014


  • Πολλοί με ρωτάτε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το τελευταίο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς Θανάσιμα εργαλεία από τις εκδόσεις Platypus. Λοιπόν σας έχω πολύ ωραία νέα αφού το βιβλίο κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα διαθέσιμα βιβλιοπωλεία και ηλεκτρονικά καταστήματα! 


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 
Στο συναρπαστικό και πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο της βραβευμένης σειράς Θανάσιμα Εργαλεία, η Κλέρι και οι φίλοι της πολεμάνε το μεγαλύτερο κακό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: τον ίδιο τον αδελφό της Κλέρι. Ο Σεμπάστιαν Μόργκενστερν είναι σε δράση, στρέφοντας συστηματικά τον ένα Κυνηγό εναντίον του άλλου. Με τη χρήση του Δαιμονικού Κυπέλλου, μετατρέπει τους Κυνηγούς σε εφιαλτικά πλάσματα, διαλύοντας οικογένειες και αγαπημένους, καθώς οι τάξεις του Σκοτεινού στρατού του αυξάνονται. Οι απειλούμενοι Κυνηγοί αποσύρονται στην Άιντρις – αλλά ούτε οι διάσημοι δαιμονικοί πύργοι του Αλικάντε δεν είναι σε θέση να κρατήσουν τον Σεμπάστιαν μακριά. Και με τους Νεφιλίμ παγιδευμένους στην Άιντρις, ποιος θα προστατεύσει τον κόσμο από τους δαίμονες; Όταν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες στην ιστορία των Νεφιλίμ αποκαλύπτεται, η Κλέρι, ο Τζέις, η Ίζαμπελ, ο Σάιμον και ο Άλεκ πρέπει να κινηθούν – ακόμα κι αν το ταξίδι τους τούς οδηγήσει βαθιά στα βασίλεια των δαιμόνων, όπου δεν έχει πατήσει κανένας Κυνηγός πριν, και από όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει επιστρέψει ποτέ… Η αγάπη θα θυσιαστεί και ζωές θα χαθούν σε αυτή τη μάχη που θα κρίνει τη σωτηρία του κόσμου, στο συγκλονιστικό φινάλε της κλασικής πλέον σειράς φαντασίας Θανάσιμα Εργαλεία!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ: 
“Αυτό το γρήγορο, συναρπαστικό θρίλερ θα κρατήσει τους αναγνώστες σε αγωνία μέχρι το τέλος”. –VOYA 

“Μια θαυμάσια περιπέτεια, γεμάτη φανταστικές ανατροπές. Θυμίζει αρκετά τα βιβλία Χάρι Πότερ –και αυτός είναι πολύ μεγάλος έπαινος!” –Teensreadtoo.com, 5 αστέρια και Χρυσό Βραβείο 

“Αστείο, σκοτεινό και σέξι. Ένα απ’ τα αγαπημένα μου βιβλία” –Holly Black 

“Κρατηθείτε σφιχτά για μια έξυπνη, σέξι, συναρπαστική διαδρομή”. –Libba Bray, 

“Οι αναγνώστες μοντέρνας φανταστικής λογοτεχνίας θα λατρέψουν αυτή την απολαυστική πλούσια περιπέτεια”. –Kirkus Reviews

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Επιτέλους Επιτέλους!!!!!!!!!!!
    Σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος!
    Δεν κάνει τπτ! Καιρός να το απολαύσουμε! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts