Τελευταια Νεα

Νοεμβρίου 27, 2014


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Game Of Throns: Season 5 Teaser!
--> Μέσου του επίσημου Twitter του Game of Thrones βλέπουμε το πρώτο teaser της νέας σεζόν της σειράς, που αφορά την Arya και τον χρησμό που της έδωσε η Melisandre.

Salem Teaser απο την 2η Σαιζόν!
--> Το WGN America κυκλοφόρησε το πρώτο teaser απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «Salem». Όπου κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2015.

Το Fox Απέκτησε Τα Comics «Deep State» & «The Rinse».
--> Το δίκτυο Fox απέκτησε απο τον εκδοτικό οίκο BOOM! Studios, τα δικαιώματα της μεταφοράς στην τηλεόραση των comics «Deep State» και «The Rinse».
Deep State: Η σειρά εστιάζει στην υποψιασμένη πράκτορα του FBI, Katherine Branch, η οποία στρατολογείται απο ένα σκιώδη τομέα της κυβέρνησης, γνωστό και ως Control. Εκεί θα ανακαλύψει το ρόλο του τομέα, ο οποίος είναι να προωθεί θεωρίες συνομωσίας με σκοπό την απόσπαση της προσοχής του κοινού απο διάφορα περίεργα γεγονότα και ανεξήγητα φαινόμενα. Σε συνεργασία με τον πράκτορα του Control, John Harrow, η Branch ανακαλύπτει το πόσο μακριά φτάνει το Control για να κρύψει την αλήθεια και το πόσο κινδυνεύουν οι ζωές τους. Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Anna Fricke (Being Human)
The Rinse: Η σειρά ακολουθεί τον Jeff Sinclair, ένα άνθρωπο του υποκόσμου που ξεπλένει βρώμικο χρήμα και που άθελα του θα βρεθεί σε ένα πολύ επικίνδυνο κόλπο, που αφορά το ξέπλυμα $25 εκατομυρίων που εκλάπησαν απο ένα καζίνο. Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Mick Betancourt (Necessary Roughness). 

True Detective Season 2 Cast!
Πριν από λίγους μήνες είχαν ανακοινωθεί τα ονόματα των Colin Farell και Vince Vaughn για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, την λίστα συμπληρώνουν οι Taylor Kitsch και Rachel McAdams! 
– Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση του HBO για το True Detective, εδώ

Το HBO φέρνει το Foundation του Ισαάκ Ασίμοφ!
-Η σειρά Foundation αποτελείται από 7 συνολικά βιβλία, τη πρώτη τριλογία που κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του ’50, και δύο sequel και δύο prequel που κυκλοφόρησαν σαράντα χρόνια αργότερα μέσα στη δεκαετία 1983-1993.
- Η ιστορία έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον μαθηματικό Hari Seldon, έναν άνδρα που αφιέρωσε τη ζωή του στην επιστήμη της ψυχοϊστορίας, μιας μεθόδους πρόβλεψης του μέλλοντος. Με αυτή τη μέθοδό όμως είδε ότι η πτώση της γαλαξιακής αυτοκρατορίας πλησιάζει με 3000 χρόνια σκότους να ακολουθούν πριν ανέγερση μιας νέας αυτοκρατορίας. Με την ελπίδα ότι αυτή η αυτοκρατορία θα δημιουργηθεί από ότι καλύτερο έχει να δώσει η ανθρωπότητα, δημιούργησε ένα είδους ίδρυμα στην άκρη του κόσμου, όπου προσπάθησε να συγκεντρώσει τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της εποχής. 
-Δημιουργός της σειράς θα είναι ο Jonathan Nolan (Person of Interest, Interstellar) με την Warner Bros TV να βρίσκεται πίσω από τη παραγωγή. Ο Nolan βρίσκεται πίσω και από το Westworld, μια άλλη σειρά επιστημονικής φαντασίας που ετοιμάζει το HBO και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, και ταυτόχρονα να συνεχίσει να αποτελεί το δεξί χέρι του αδερφού Christopher Nolan.

Oι Nicole Kidman και Reese Witherspoon στην μικρή οθόνη!
H Nicole Kidman και η Reese Witherspoon πρόκειται να συνεργαστούν στη μικρή οθόνη. Οι δύο χολιγουντιανές ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν σε μία μίνι-σειρά με τίτλο “Big Little Lies”, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Liane Moriarty. Ο David E. Kelley θα γράψει το σενάριο.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ!

The Birth Of A Nation!
Ο Armie Hammer, έκλεισε για ρόλο στη νέα ταινία του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Nate Parker, το The Birth Of A Nation, που είναι η βιογραφική ταινία για τον αφρο-αμερικανό σκλάβο που έγινε επαναστάτης, Nat Turner, που έκανε μια επανάσταση το 1831 που έμεινε στην ιστορία ως η πιο αμφιλεγόμενη στην ιστορία της Αμερικής πριν από τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Η Sony αγόρασε το Miracles From Heaven!
Η Sony αγόρασε τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το Miracles From Heaven, ένα νέο θρησκευτικό project μετά από το Heaven Is for Real, που θα είναι μεταφορά από το ανερχόμενο βιβλίο Three Miracles From Heaven: A Sick Little Girl, Her Journey to Heaven, and the Lives Forever Changed, της Christy Beam, που θα έχει τον Randy Brown, γνωστό από τη ταινία του Clint Eastwood, Trouble With The Curve, να γράφει το σενάριο.

Το Drafted έρχεται στην μεγάλη οθόνη!
Η Benderspink Production απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς κόμικ, Drafted, με σκοπό την κινηματογραφική της μεταφορά. Ο Mark Powers είναι ο δημιουργός του κόμικ που κυκλοφόρησε το 2007 από την Devil’s Due Publishing ενώ ο Chris Lie είχε αναλάβει το καλλιτεχνικό κομμάτι.
Η υπόθεση ακολουθεί την πρώτη επαφή της Γης με εξωγιήνων που καταφθάνουν για να προειδοπιήσουν την ανθρωπότητα για επικείμενη διαγαλαξιακή εισβολή. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά στρατολογούνται στη μάχη για να σώσουν την ύπαρξη και των δυο φυλών, καθώς οι εισβολείς έχουν ηττηθεί, οι άνθρωποι μαθαίνουν ότι μπορούν να έχουν βοηθήσει τη λάθος πλευρά.

Η Aspen Comics έκλεισε επίσημη συμφωνία με την Benderspink!
Η Aspen Comics έκλεισε συμφωνία με την Benderspink για μεταφορές στη μεγάλη οθόνη. Η εταιρία που ιδρύθηκε το 2003 από τους Michael Turner, Frank Mastromauro και Peter Steigerwald, είχε ήδη τα The Scourge και Dead Man’s Run ως πιθανές κινηματογραφικές μεταφορές και τώρα θέλει να ετοιμάσει τα Fathom και Soulfire.

Whatever Makes You Happy Cast! 
Οι Susan Sarandon, Allison Janney, Stephen Amell (Arrow) και Elijah Kelley (Hairspray) ξεκίνησαν συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο Whatever Makes You Happy, το σκηνοθετικό ντεμπούτο της βραβευμένης με Emmy σεναριογράφου και παραγωγού, Cindy Chupack (Sex And The City, Modern Family). Η ταινία είναι μεταφορά από το βιβλίο του William Sutcliffe και αφορά δύο μητέρες από τα προάστια που θα αποφασίσουν να επισκεφτούν τους 28χρονους γιους τους στη πόλη της Νέας Υόρκης. Ο Chupack έγραψε το σενάριο.

Το Godkiller ως κινηματογραφική τριλογία!
Το Godkiller, το μετά-αποκαλυπτικό comic από την Black Mask Studios ετοιμάζεται για μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ως μια νέα τριλογία κινουμένων σχεδίων, που θα έχει την εταιρία να αναλαμβάνει την παραγωγή και την χρηματοδότηση. Το Σάγκα αφορά ένα ορφανό έφηβο και ένα κορίτσι που ήταν σκλάβος και έχει δραπετεύσει σε ένα ταξίδι στη μετά-αποκαλυπτική γη. 
Το comic κυκλοφόρησε το 2008 και από τότε έχει αποκτήσει cult κοινό. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος για την ταινία θα είναι ο Matt Pizzolo, που δημιούργησε το comic με τους Anna Muckcracker Wieszczyk και Ben Templesmith.








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts