Έρχεται: Άγγελος και Δαιμονας 3: Η Αποκαλυψη

Δεκεμβρίου 18, 2014


ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ; 

Δυο κόσμοι στο χείλος μιας άγριας σύγκρουσης. Με ένα εντυπωσιακό τέχνασμα η Καρού έχει καταφέρει να παραπλανήσει τις Χίμαιρες και να πάρει υπό τον έλεγχό της την αντίστασή τους. Στόχος της τώρα είναι να αποτρέψει την αδιέξοδη εκδίκηση που σχεδίαζε ο Άσπρος Λύκος. Από τις πράξεις θα εξαρτηθεί το μέλλον όλων τους. 

Όταν ο άθλιος αυτοκράτορας των αγγέλων έρχεται με τον στρατό του στον κόσμο των ανθρώπων, η Καρού και ο Ακίβα είναι πάλι μαζί επιτέλους. Αυτή τη φορά δεν είναι η αγάπη που τους ενώνει, αλλά μια αβέβαιη συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό. Τώρα θα ζήσουν μια διαστρεβλωμένη εκδοχή του ονείρου τους για έναν καινούριο κόσμο, αλλά και την αρχή της ελπίδας πως τελικά οι λαοί τους θα γλιτώσουν τους πολέμους και τα αδιέξοδα και θα χτίσουν μαζί το μέλλον τους. Αυτό ίσως καταφέρουν και οι ίδιοι για τον εαυτό τους. 

Αντιμέτωποι με τις ακόμη ισχυρότερες απειλές που εγκυμονεί το μέλλον, θα καταφέρουν άραγε ο Ακίβα και η Καρού να αντλήσουν αρκετή δύναμη ώστε να σταθούν στο ύψος των καταστάσεων, ανάμεσα στους θεούς και τα τέρατα; 

Το μπεστ σέλερ των Τάιμς της Νέας Υόρκης, η τριλογία «Άγγελος και δαίμονας», φτάνει τώρα στην εντυπωσιακή ολοκλήρωσή του: Από τους δρόμους της Ρώμης στις σπηλιές των Κιρίν κι ακόμα πιο πέρα, άνθρωποι, Χίμαιρες και Σεραφείμ παλεύουν, αγαπούν και πεθαίνουν σ’ ένα δράμα επικών διαστάσεων που ξεπερνάει το Καλό και το Κακό, το δίκαιο και το άδικο, τους φίλους και τους εχθρούς.

Εκδόσεις: Πατάκη Κυκλοφορεί: 22/12/14

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Το πόσο απεχθάνομαι αυτούς τους γενικόλογους τίτλους που θα μπορούσαν να ανήκουν σε βιβλίο τρόμου, άρλεκιν, φαντασίας, κοινωνικό ή οτιδήποτε άλλο δεν περιγράφεται. Οι αγγλικοί τίτλοι είναι εκπληκτικοί, μικρά αριστουργήματα από μόνοι τους, θεωρώ εγκληματική την αλλαγή και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο.

    Daughter of Smoke and Bone - Κόρη από Καπνό και Οστά
    Days of Blood and Starlight - Μέρες Αίματος και Αστροφεγγιάς
    Dreams of Gods and Monsters - Όνειρα των Θεών και Των Τεράτων

    Ορίστε, τσακ μπαμ. Μια χαρά τίτλοι όλοι τους, πολύ καλύτεροι από αυτές τις μπούρδες που έχουν βάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Elgalla
    Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!!!
    Χάνει όλο το νόημα και την μαγεία του! Και είναι ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο στις Ελληνικές εκδόσεις γενικά αυτό. Εντωμεταξύ η μετάφραση που έχει γίνει μέσα στο βιβλίο είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή... δεν μπορώ να καταλάβω τι είχαν στο μυαλό τους και τι αποσκοπούσε ο εκδοτικός αλλάζοντας έτσι τους τίτλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά εγώ μια φορά διάβασα το "Παιδί από τη Γερμανία" της Lackberg, του οποίου ο τίτλος στα ελληνικά είναι φοβερό spoil για την ιστορία, αφού το μαθαίνουμε στο τέλος και φανταστείτε ότι ο αγγλικός είναι "Hidden Child"....!!
    To Daughter of Smoke and Bone το έχω στα ράφια μου, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμη κ θέλω τόσο πολύυυυυ! Άσχετο αλλά κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο "My True Love Gave to Me" κ έχει μία ιστορία από την Laini Taylor, αν κοιτάξεις προσεχτικά το εξώφυλλο του θα καταλάβεις γτ το αναφέρω:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Laini Taylor είχε βγάλει ένα short story χριστουγεννιάτικο για Kindle πέρσι νομίζω, μήπως είναι αυτό; Night of Cake and Puppets λέγεται και διαδραματίζεται στον κόσμο του Daughter of Smoke and Bone. Το Άγγελος και Δαίμονας είναι επίσης τρελό σπόιλερ για το βιβλίο, παρεμπιπτόντως. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά γενικά θέλει πολύ συζήτηση το θέμα ελληνικοί εκδοτικοί! Από που να το πιάσεις κ που να το αφήσεις!!!! Και μετά παραπονούνται κιόλας, εμ αν δεν κάνεις σωστά την δουλεία σου τι περιμένεις!
    Ναι η ιστορία της Laini Taylor's από ότι είχα διαβάσει στο site της πριν λίγο καιρό είχε να κάνει με δύο δίδυμα ορφανά! Δεν πρέπει να έχει σχέση με τον κόσμο του daughter of smoke and bone αλλά δεν παίρνω και όρκο :D (Θα σας στείλω το Link αν το βρω!)
    Ελένη διαβασέτο, για μένα αυτήν η σειρά είναι μια από τις καλύτερες στο είδος! Θα με θυμηθείς ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι, εγώ λέω αυτήν εδώ την ιστορία, Έλενα, που είναι από τον κόσμο του Smoke and Bone:

    http://www.amazon.com/Puppets-Kindle-Single-Daughter-Trilogy-ebook/dp/B00FK90J0C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχα! Κατάλαβα! Δεν το ήξερα πως είναι Χριστουγεννιάτικες και οι ιστορίες εκεί... παράλληλα με τον κόσμο του Daughter of Smoke and Bone. Θα έχει ενδιαφέρον!
    Εγώ έλεγα αυτό που είχα διαβάσει πως θα έχει μέσα στην δική της Χριστουγεννιάτικη ιστορία στο βιβλίο My True Love Gave to Me που είπε η Ελένη!
    http://www.lainitaylor.com/2014/10/my-true-love-gave-to-me-is-almost-here.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts