Laggies - Review

Ιανουαρίου 12, 2015


Η Megan είναι μια κοπέλα κοντά στα 28, δέκα χρόνια σχεδόν μετά τις ξένοιαστες εφηβικές αναμνήσεις της, ζει με τον φίλο της Anthony που έχουν μια μακροχρόνια σχέση από το Λύκειο, εργάζεται για τον πατέρα της και η φίλη της ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αλλά τίποτα από αυτά δεν την γεμίζουν πια, δεν αισθάνεται ευτυχισμένη με την ενήλικη ζωή της, μια ζωή χωρίς προοπτικές σταδιοδρομίας, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για κανέναν και τίποτα. 


Όταν μαθαίνει πως ο αγαπημένος της πατέρας απατάει την μητέρα της και ο λίγο βαρετός πια φίλος της, της κάνει αναπάντεχα πρόταση γάμου βρίσκετε σε μια εντελώς αδιέξοδη κατάσταση. Τότε γνωρίζει την Annika και αποφασίζει να σταματήσει να ενεργεί ως ενήλικη και να επιστρέψει για μία εβδομάδα στην εφηβεία, μετακομίζοντας έτσι στο σπίτι της δεκαεξάχρονης καινούργιας κολλητής της. Τότε μια δυνατή και παράξενη φιλία δημιουργείτε ανάμεσα στις δύο κοπέλες, ενώ η γνωριμία με τον εργένη και γοητευτικό μπαμπά της νεαρής θα φέρει τα άνω κάτω στην ιστορία. 
                        

Χαίρομαι που επιτέλους βλέπουμε την Keira  knightley να εξελίσσετε πραγματικά σαν ηθοποιός, να δοκιμάζει νέα πράγματα. Ταινίες δηλαδή πιο ανθρώπινες, πιο προσιτές που ανοίγουν και άλλους κλάδους τις υποκριτικής της. Πάντα ήταν καλή ηθοποιός αλλά τα τελευταία χρόνια το ταλέντο της έχει ωριμάσει κιόλας. 


Η Chloë Grace Moretz είναι από τις καλύτερες νέες ηθοποιούς που έχουν ξεφυτρώσει τα τελευταία 2 χρόνια στο Hollywood. Γεμάτη φυσικότητα ερμηνεύει εξαιρετικά την υπεύθυνη έφηβη, γεμάτη ζωντάνια και τρέλα. Ενώ και ο Sam Rockwell επίσης πολύ καλός στο ρόλο του παρατημένου από την γυναίκα του και αυστηρού μπαμπά. 


Μια ταινία της εξαιρετικής Lynn Shelton όπου όλα τα έργα της έχουν κάτι ανέμελο και φυσικό ενώ πολλές φορές νομίζεις πως δεν βλέπεις πραγματικά ταινίες αλλά ντοκιμαντέρ. Το Laggies αν και ίσως είναι από τις πιο εμπορικές δουλείες της κρατάει ακόμα τα γοητευτικά στοιχεία που μόνο αυτήν ξέρει να δημιουργεί. 

Μια γλυκιά και χαριτωμένη ταινία που περνάει με έναν φυσικό τρόπο, τους προβληματισμούς της γύρω από το πόσο θα πρέπει να είμαστε συγκαταβατική με το κοινωνικό μας περίγυρο και στάτους ενώ πιέζονται η βαθύτερες αυθόρμητες επιθυμίες μας. Μια ταινία που στέλνει μήνυμα προς όλους να μην αφήνουμε πίσω αυτό που κάποτε ζήτησε η καρδιά μας και από φόβο ξεχάσαμε... 













You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Η Αλήθεια είναι πως έχει κάνει μια αλλαγή στην καριέρα της η keira knightley. Έχω σκοπό να την δω την ταινία πάντως πιο πολύ λόγο Cloe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Jamers Ισχύει! Και μπορώ να πω, πως μ'αρέσει αυτήν της η αλλαγή! Η Cloe αν και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της ακόμα και έτσι είναι απλά εξαιρετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts