Shadowhunters Tv Series News

Μαΐου 06, 2015


Όσοι έχετε αγωνία για την νέα σειρά που ετοιμάζει το ABC Family ''Shadowhunters'' που θα βασίζεται στην σειρά βιβλίων The mortal instruments της Cassandra Clare παρακάτω θα βρείτε λεπτομερώς όλα τα νέα της. 

Θα αποτελείται: Η σειρά θα αποτελείτε από 13 επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλετε στους δέκτες μας αρχές του 2016. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει είδη κυρίως στο Λος Άντζελες και τον Καναδά. 

O McG θα διευθύνει το πρώτο επεισόδιο: O δημιουργός της πολύ γνωστής σειράς ''ΤHE OC'' έχει αναλάβει ως δημιουργός για το τιμόνι του πρώτου επεισοδίου αλλά και ως εκτελεστικός παραγωγός. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Twitter το πρώτο επεισόδιο της σειρά θα ονομάζεται The Mortal Cup. 

Η Katherine McNamara ως Clary Fray: Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς κατάφερε να πάρει η 19χρονη ηθοποιός Katherine McNamara που είναι κυρίως γνωστή μέσα από την σειρά του Mtv Happyland και του Disney Channel το Girl vs. Monster.

Η Emeraude Toubia ως Isabelle Lightwood: H 25χρονη Λατίνα Emeraude Toubia πήρε τον ρόλο της Izzy. Η ηθοποιός είναι κυρίως γνωστή από διάφορες Μεξικάνικες τηλενουβέλες γεννήθηκε όμως στο Καναδά ενώ έχει μεγαλώσει στο Τέξας όπου σε πιο νεαρή ηλικία βγήκε Miss Teen Brownsville. 

Ο Alberto Rosende ως Simon Lewis: Ο 22χρονος Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Alberto Rosende πήρε τον ρόλο του Simon. Ο ηθοποιός δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό αφού μόλις πέρσι αποφοίτησε από την σχολή του New York University Tisch School. 

Ο Dominic Sherwood ως Jace Wayland: Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειρά ως Jace των πήρε ο 25χρονος Βρετανός ηθοποιός Dominic Sherwood. Κυρίως γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία Vampire Academy και Not Fade Away. 

Matthew Daddario ως Alec Lightwood: Το ρόλο του μεγάλου αδερφού του Jace και της Isabelle πήρε ο Matthew Daddario πιο γνωστός από τις ταινίες ''Naomi and Ely's No Kiss List'' και ''When the Game Stands Tall'' είναι ο μικρός αδερφός της Αμερικανίδας ηθοποιός Alexandra Daddario. 

Ο Isaiah Mustafa ως Luke Garroway: Ο 41χρονος Isaiah Mustafa πήρε τον ρόλο του Luke. Είναι γνωστός παίκτης του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου και γνωστός κυρίως από τις πολύ διάσημες διαφημίσεις της ''Old Spice''.

Ο Ed Decter ως σεναριογράφος: Ο Decter είναι κυρίως γνωστός για τις πιο sci-fi σειρές και ταινίες του όπως το ''Helix''. Αλλά έχει στο ενεργητικό του και πιο εφηβικές σειρές αφού έγραψε πολλά επεισόδια για το Boy Meets World αλλά και για την ταινία The Lizzie Maguire. 

Υπόθεση: Η σειρά όπως είπαμε και παραπάνω ακολουθεί τα βιβλία της Cassandra Clare από όλο τον κόσμο του Shadowhunter Chronicles. Όπως και στα βιβλία η σειρά ακολουθεί την Clary Fray μια νεαρή κοπέλα που μαθαίνει πως προέρχεται από ένα είδος υβριδίων ανθρώπων-αγγέλων που σκοπός τους είναι η αντιμετώπηση των δαιμόνων. Έτσι η ιστορία κινείται προς τα μπρος βρίσκοντας την Clary να αγκαλιάζει το υπερφυσικό της πεπρωμένο ενώ δίπλα της έχει τον γενναίο πολεμιστή Jace, τον κολλητό της τον Simon και διάφορους άλλους Shadowhunter αλλά και υπερφυσικά πλάσματα. 


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ooo Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ που κατευθείαν έφτιαξες μια τόσο ενημερωτική αναρτηση μόλις σε ρώτησα για αν έχεις νέα για την σειρά <3 Εκτός από τον Dominic (Που είναι πανέμορφος!) δεν με ενθουσιάζει τιποτα άλλο θα προτιμούσα οι υπόλοιποι να παρέμειναν όπως το cast της ταινίας αλλά ας μην βγάζω βιαστικά συμπεράσματα θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βοήθησα! :D Όσο για το Cast νομίζω θα συμφωνήσω απόλυτα. Ειδικά o Robert Sheehan ήταν για μένα ο απόλυτος Simon ότι ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν διάβαζα τα βιβλία!

      Διαγραφή

Popular Posts