August - September Favorites

Οκτωβρίου 01, 2015


Books: Αγαπημένα βιβλία για τον Αύγουστο το Before I Die της Jenny Downham και To All the Boys I've Loved Before της Jenny Han. Για το Σεπτέμβριο το Sins & Needles της Karina Halle.


Art Video: To καταπληκτικό βίντεο της xladyxmacbethx multifandom | we are broken και μιας και ξεκίνησε η αγαπημένη μου σειρά Twelve & Clara | to the last hurrah

Blogger Posts: Το καταπληκτικό κείμενο της Μαρίας Μετανάστης ή Πρόσφυγας; Της Ελένης Τι θα έλεγες στον νεότερο εαυτό σου; Και τέλος και της Μαριάνας Όταν η έμπνευση πάει περίπατο…


Discovering: To Κανάλι Hell is empty... And all the devils are here με υπέροχα φαν βίντεο. 

Youtuber: Το βίντεο της Claire(ReadingBukowski) και την επίσκεψη της στο σπίτι της Virginia Woolf. 



World Day: Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων. Έτσι Χρόνια πολλά σε κάθε ηλικιωμένο άνθρωπο αυτού του κόσμου. Μια μερίδα ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια τους βάζουμε όλο και περισσότερο στο περιθώριο. Αλλά προπάντων Χρόνια πολλά στην γλυκιά μου αξιαγάπητη γιαγιά και τους δύο μου παππούδες...! 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πανέμορφα όλα! Ευχαριστώ για την αναφορά :) Πάτησα να δω τα art videos και οι κοπέλες που τα φτιάχνουν κάνουν τρομερή δουλειά! Είδα ένα με τον Stiles και την Lydia, απλά τέλειο! Έχεις δίκιο! (Το άρθρο του Vice, απλά σπαρακτικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τις παρακολουθώ συστηματικά όλες. Και κάνουν πανέμορφη δουλειά. Αν ψάξεις λίγο θα βρεις καταπληκτικά βίντεο!
      Ναι, τραγικές εικόνες δυστυχώς!

      Διαγραφή

Popular Posts