BOOKISH NEWS

Νοεμβρίου 13, 2015


Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο από το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς The Raven Cycle της Maggie Stiefvater The Raven King που το περιμένουμε τον Απρίλιο του 2016. Νομίζω είναι το αγαπημένο μου... Πανέμορφο! 

Επίσης το νέο εξώφυλλο από το τελευταίο βιβλίο της σειράς The Selection κυκλοφίρσε πριν από λίγες μέρες με τον τίτλο The Crown. Και το περιμένουμε το Μάιο του 2016. 

Το εξώφυλλο και η περιγραφή του τρίτου και τελευταίου βιβλίου της σειράς The Remnant Chronicles είναι πλέον γεγονός. Το The Beauty of Darkness θα είναι στα χέρια μας στις 2 Αυγούστου του 2016. 


Η Victoria Schwab ετοιμάζει μια νέα σειρά φαντασίας που λέγετε Monsters of Verity  ενώ όπως μας περιγράφει και η ίδια το βιβλιο είναι ένας συνδυασμός Sin City με ερωτικό ειδύλλιο αλλά Ρωμαίο και Ιουλιέτα σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα. 

Μια ακόμα νέα σειρά θα δούμε και από την Richelle Mead μέσα στον Απρίλιο του 2016 με τίτλο The Glittering Court. Η ίδια έδωσε την περίληψη και το εξώφυλλο του βιβλίου με τον τίτλο The Glittering Court. 

Ξεκίνησαν και επίσημα εδώ και μια εβδομάδα τα Goodreads Choice Awards. Έτσι μπορεί ο καθένας να μπει εδώ να δει τα υποψήφια βιβλία και τις κατηγορίες και να δώσει τους δικούς του ψήφους για το 2015. 

Η Fox 2000 απέκτησε τα δικαιώματα του Simon Vs The Homo Sapiens Agenda έναν από τα δημοφιλέστερα βιβλία μέσα στο 2015 της Becky Albertelli. 


Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Pride and Prejudice and Zombies. 

Το 13 Reasons Why τώρα τηλεοπτική σειρά στο Netflix με πρωταγωνίστρια την γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια Selena Gomez. 










You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ααααααααααααααααααα περιμενω το τεταρτο με αγωνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω μείνει στο πρώτο βιβλίο ακόμα! Πρέπει να την προχωρήσω επιτέλους την σειρά!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Κι άλλη σειρά από Richelle Mead? Τι μυαλό έχει πια αυτή η γυναίκα?!! Νόμιζα ότι το 13 Reasons θα γίνει ταινία, νομίζω η ιδέα της σειράς μ'αρέσει πιο πολύ!! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μου ντε! Και η περιγραφή ακούγεται τόσο Richelle Mead. Νομίζω θα δούμε πάλι κάτι πολύ καλό.
      Ναι και εμένα! Θα είναι και στο Netflix οπότε παίρνει ακόμα περισσότερα +++

      Διαγραφή

Popular Posts