UNPOPULAR OPINIONS BOOK TAG

Νοεμβρίου 22, 2015


1. Ένα διάσημο βιβλίο ή σειρά που δεν σου άρεσε καθόλου.
To The Casual Vacancy της J.K. Rowling. Είναι κυρίως γνωστό λόγο της ίδιας της Rowling. Αλλά δυστυχώς όσο και να αγαπάω την σειρά Harry Potter τόσο δεν μπορούσα να σταθώ με αυτό το βιβλίο, το βρήκα υπερβολικά κουραστικό και βαρετό! 


2. Ένα διάσημο βιβλίο ή σειρά που όλοι μισούν αλλά εσύ αγαπάς πάρα πολύ. 
Οο εδώ μου έρχονται αρκετά παραδείγματα στο μυαλό μπορώ να πω. Τα δύο πιο τρανταχτά είναι η σειρά Fallen της Lauren Kate. Ναι μπορεί να μην ήταν κάτι το συγκλονιστικό αλλά πραγματικά την απόλαυσα διαβάζοντας την! Και η δεύτερη είναι φυσικά το Twilight της Stephanie Meyer. Μια από τις πρώτες μου αγάπες! Κανείς δεν ισχυρίζεται πως είναι αριστούργημα αλλά θεωρώ πως είναι πολύ πετυχημένη σε αυτό που σκοπεύει! 


3. Ένα ερωτικό τρίγωνο που ο πρωταγωνιστής/α κατέληξε με το άτομο που δεν ήθελες. 
Στο NightShade της Andrea Cremer. Ήξερα από την αρχή πως σε αυτήν την σειρά δυστυχώς τα πράγματα δεν θα πάνε ακριβώς όπως τα ήθελα και για να είμαι απολύτως ειλικρινείς δεν με πείραξε τόσο που τελικά αυτοί οι δύο (δεν θα πω ονομα δεν θέλω να κάνω spoiler) δεν κατέληξαν μαζί γιατί του άξιζε στην τελική κάτι πολύ πολύ καλύτερο από την Calla αλλά δεν ήθελα να είναι αυτό το τέλος του.


4. Ένα διάσημο είδος βιβλίου που δεν σε ελκύει να διαβάσεις. 
Γενικά μ'αρέσει να διαβάζω πολλά και διαφορετικά είδη βιβλίων αλλά θα πω Sci-fi! Είναι από τα είδη βιβλίων που σχεδόν ποτέ δεν επιλέγω. Απλά δεν νιώθω ότι είναι μέσα στα γούστα μου... 


5. Ένας διάσημος χαρακτήρας βιβλίων που δεν σου αρέσει καθόλου ενώ όλοι οι άλλοι το κάνουν. 
Μια πολύ δύσκολη ερώτηση... Και μετά από πολύ σκέψη που έκανα θα επιλέξω τους Gale και Peeta από το Hunger Games. Δεν μπορώ να πω πως αντιπαθώ κάποιον από τους δύο απλά πιστεύω ότι κανείς τους δεν ταιριάζει με την Katniss πραγματικά. 



6. Ένας πολύ διάσημος συγγραφέας που δεν σε ελκύει η συγγραφή του. 
Χμ εδώ θα πω την Λένα Μαντά. Γενικά δεν είμαι πολύ μεγάλη φαν των Ελλήνων συγγραφέων θα μπορούσα να αναφέρω δηλαδή και κάποιον άλλο αλλά επειδή της κυρίας Λένας Μαντάς έχω διαβάσει αρκετά παραπάνω βιβλία θεωρώ πως έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Δυστυχώς τα περισσότερα μου φαίνονται αδιάφορα και εντελώς μέτρια, ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί πουλάνε τόσο πολύ αλλά γούστα είναι αυτά. 


7. Ένα διάσημο μοτίβο που έχεις βαρεθεί να βλέπεις στην λογοτεχνία. 
Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό. Τα απαίσια ερωτικά τρίγωνα... Γρρρ νομίζω πως πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι συγγραφείς αναλόνοντε πάνω σε κάτι τέτοιο αντί να φτιάξουν μια πραγματικά πανέμορφη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ΔΥΟ ανθρώπους. 
Και το σκηνικό με το αγνό, πανέμορφο κορίτσι που δεν ξέρει όμως πραγματικά πόσο όμορφη είναι και πάντα ερωτεύεται το κακό αγόρι με την κρυμμένη καρδιά. Έχει κουράσει αρκετά...! 


8. Μια διάσημη σειρά βιβλίων που δεν σε ενδιαφέρει να διαβάσεις. 
Dream Catcher της Lisa McMann είχα διαβάσει το πρώτο βιβλίο πριν από χρόνια και πραγματικά μου είχε φανεί απαίσιο! Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω ποτέ με την υπόλοιπη σειρά. 



9. Ταινία η τηλεοπτική σειρά που σου άρεσε περισσότερο από τα βιβλία. 
The Vampire Diaries οι πρώτες τρεις σεζόν σεζόν ήταν απλά εθίστηκες και απολαυστικές σίγουρα ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερες από όλα τα βιβλία της L. J. Smith. Αλλά και την σειρά A Song of Ice and Fire του George R.R. Martin όπου έχω διαβάσει τα 4 πρώτα βιβλία και εξακολουθώ να θεωρώ την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones καλύτερη. Ναι ναι ξέρω συγνώμη για τους φανς...! 


  •  I TAG EVERYONE!!!










You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που προτιμά την σειρά από τα βιβλία στην περίπτωση του Game of Thrones! Έχω διαβάσει τα πρώτα βιβλία και τώρα φλερτάρω με το καινούργιο του, αλλά η αλήθεια να λέγεται, να σειρά είναι ασύγκριτη...Μαντά δεν έχω διαβάσει και ούτε θέλω, τώρα μου το επιβεβαίωσες. Α ούτε Δημουλίδου προφανώς...
    Πολύ ωραίο ταγκ, συνέχισε την καλή δουλειά και τα υπέροχα βίντεο στο youtube (που μόλις ανακάλυψα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ! Ναι, νομίζω πως είναι κατά πολύ καλύτερη η τηλεοπτική σειρά χωρίς να υποβιβάζω τα βιβλία....Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργη η γραφή του Martin οπότε δεν ξέρω αν θα μου άρεσε κάτι δικό του άλλο. Περιμένω εντυπώσεις πάντως αν τα διαβάσεις. Μην τις πλησιάσεις καν, δεν χρειάζεται :P
      Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή

Popular Posts