Favorite Book 2016

Δεκεμβρίου 30, 2016


To 2016 φτάνει στο τελος του. Και μια νεα χρονιά θα ξεκινήσει το ταξίδι της. Το 2016 ήταν μια χρονιά πολυ μεταβατική για εμένα. Γνώρισα πολλούς καινούριους ανθρώπους, αναθεώρησα σκέψεις και απόψεις μου και δυστυχώς δεν διάβασα όσα βιβλία θα ήθελα. Εύχομαι το 2017 να μας φέρει πολλά περισσότερα χαμόγελα και να μας κάνει να ονειρευτούμε ξανά!  

To Thirteen Reasons Why είναι ένα βιβλίο που θα σας δώσει πολλά ανάμικτα συναισθήματα. Είναι ένα μυθιστόρημα που ο κάθε αναγνώστης θα πάρει κάτι διαφορετικό απο αυτό! Προσωπικά πιστεύω πως κάθε έφηβος αξίζει να το διαβάσει ειναι ιδανικό για την ηλικία αυτήν. Θα άλλαζε πολύ τον τρόπο σκέψεις μου αν το είχα στα χέρια μου όταν ήμουν 16. Review!

“When you mess with one part of a person’s life, you’re messing with their entire life. Everything. . . affects everything.”

Το καλύτερο ya fantasy βιβλίο που διάβασα μέσα στην χρονιά! Μια καλή ιστορία με φοβερά ενδιαφέρον χαρακτήρες, πολιτικές επιρροές και έναν απαγορευμένο έρωτα θα σας κάνει να ανυπομονείτε για την συνέχεια! Review!

“Happiness depends on being free, and freedom depends on being courageous.”

Λατρεύω τα βιβλία της Colleen Hoover έχουν ολα μια ευαισθησία και λυρικότητα που είναι αδύνατον να μην σε μαγέψουν! Μιλάει για τον έρωτα, την οικογένεια, την φιλία για την ζωή! Review!

“Not everyone gets a happily every after. Life is real and sometimes it's ugly and you just have to learn how to cope.”

Tο να ζεις, να αγαπας και να μαθαίνεις ειναι ένα υπεροχο βιβλίο που σου μαθαίνει να αγαπας την ζωη! Σου δίνει αισιοδοξία και ελπίδα! Υπάρχουν στιγμές που κάνει κοιλιά και επαναλαμβάνεται ισως παραπάνω απο οσο έπρεπε ο συγραφέας. Αλλά εχει τόσα υπέροχα κομμάτια μέσα που αξίζουν να διαβαστουν απο ολους μας! 

“Change is the end result of all true learning.”

To Dark Matter είναι ένα θρίλερ που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις και να φοβηθείς μέχρι το μεδούλι σου ενώ ταυτόχρονα θέτει πολλά φιλοσοφικά ερωτήματα. Ενώ το τέλος είναι πανέξυπνο. Ένα απο τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει πάνω σε αυτό το είδος.  

“We're more than the sum total of our choices, that all the paths we might have taken factor somehow into the math of our identity.”

Θα παραμένει για πάντα ενα απο τα καλύτερα Graphic Novel που εχω διαβάσει ποτέ! Και αν δεν το έχετε ξεκινήσει ακομα, τι κάνετε?! Ξεκινήστε! 

“Never worry what other people think of you, because no one ever thinks of you.”

Eνα βιβλίο που σίγουρα δεν θα είναι αγαπημένο μου μόνο για το 2016 αλλα για πάντα! Μου έκλεψε την καρδιά! Μέσα σε 300 σελίδες δέθηκα τόσο με την ιστορία και τους χαρακτήρες σαν να ζούσα εγω η ίδια την ιστορία τους. Το Loving Mr. Daniels είναι ένα μυθιστόρημα που έχει τα πάντα. Απαγορευμένους έρωτες, γέλιο, θλίψη και υπέροχους χαρακτήρες. Review!

“I love you slowly. I love you deeply. I love you quietly. I love you powerfully. I love you unconditionally.”  











You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Με κάνεις να θέλω να τα διαβάσω όλα!! (Εντάξει, εκτός από το Saga, αυτό το έχω λιώσει:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts