MY FAVORITES ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μαΐου 01, 2019


Το This is us ειναι μια σειρά που με συντροφεύει εδω και 3 χρόνια και ήρθε ο καιρός που έφτασε στο τέλος της! Το πόσο την λατρεύω δεν μπορώ να το κρύψω θα παραμείνει μια απο τις αγαπημένες για πάντα ενώ τα τελευταία επεισόδια ακομα τα σκέφτομαι μέσα στην ημέρα.... Τρυφερή και ξεχωριστή! 


Σίγουρα τα βιβλία που ξεχώρισα είναι η Κόκκινη Ανατολή του Pierce Brown μια ιστορία sci-fi φαντασίας που ξεχωρίζει ανάμεσα στις τόσες σειρές που έχουν βγει πάνω στο είδος. Πλανήτες, εξεγέρσεις, μάχες, προδοσίες, αγάπη και φιλία είναι μόνο λίγα απο τα στοιχεία που θα βρεις μέσα. Κριτική 1ου & 2ου!


H Kondo Marie μια υπέροχη Ιαπωνιζούλα έγινε φαινόμενο όταν έβγαλε το βιβλίο της Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη και κυκλοφόρησαν διάφορα βιντεάκια της στο ίντερνετ όπου μιλάει για την μέθοδο που έχει ανάπτυξη (KonMari Method) η οποία μας μιλάει για το πως θα έχουμε τακτοποιημένο τον χώρο μας έχοντας μέσα σε αυτό πράγματα που μας δίνουν μόνο χαρά. Μακρυά απο την υπερκαταναλωτική μανεία της Δύσης η Marie Kondo φέρνει την Ιαπωνική κουλτούρα πιο κοντά μας και μια φιλοσοφία διαφορετική. Η σειρά του Netflix (Tidying Up with Marie Kondo) όπου δείχνει την Marie να δίνει συμβουλές και να μαθαίνει την μέθοδο της σε οικογένειες που το θέλουν και έχουν ανάγκη ήταν φοβερά απολαυστική και ότι πρέπει για όσους δεν θέλουν να κάτσουν να διαβάσουν έναν βιβλίο με τέτοιο περιεχόμενο. 


Η Jess Beautician είναι μια Vegan youtuber που μας δίνει πολλές συμβουλές και ιδέες για snucks. Kαι αν και δεν έχω καμιά σχέση με την vegan διατροφή και ιδεολογία τα φαγητά που δείχνει με έχουν έμπνευση πολύ για μερικά πιο υγιεινά γεύματα και διαφορετικά απο τα συνηθισμένα. Να την τσεκάρετε σίγουρα 😉








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts