The Kiss Thief - L.J Shen

Μαΐου 31, 2019


"What are you going to do with my father?" 
"I'am going to ruin him"
"And with me? What are you going to do with me?"
"Save you"

H Francesca είναι μια Ιταλό Αμερικανίδα και η κόρη ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες και μαφιόζους του Σικάγου. Μεγαλωμένη πολύ συντηρητικά με τις απόψεις οτι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να δουλεύουν και να σπουδάζουν αλλά να φτιάχνουν νωρίς την οικογένεια τους και να αφιερώνονται εκεί η Francesca στα 19 της αν και θέλει να σπουδάσει ξέρει ότι σε λίγο καιρό θα γίνει ο γάμος της με τον άνδρα που έχει επιλέξει ο πατέρας της και θα είναι καλό για τις επιχειρήσεις τους και την ενδυνάμωση της οικογένειας της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Angelo παιδικός της φίλος και γιος μιας Ιταλικής οικογένειας.


Όμως ένα μικρό ξύλινο κουτί από την γιαγιά της περιέχει τρια χαρτάκια που θα της δείξουν ποιος θα είναι ο άνδρας της ζωής της το πρώτο από αυτα δείχνει ότι θα είναι αυτός που θα της δώσει και το πρώτο της φιλί. Η νύχτα έρχεται με τον πιο σημαντικό χορό της χρονιάς με θέμα μεταμφίεση σε θεούς και εκεί πιστεύει ότι θα της δοθεί ένα φιλί όπως λέει και το χαρτάκι από την πρώτη της αγάπη αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια... 

Στο χορό βρίσκεται και ο γερουσιαστής Wolfe αφού διαπληκτίζεται με την Francesca λέγοντας πως θα έπρεπε να απαιτεί από τους δικούς να της δώσουν περισσότερες γνώσεις και όχι να την μεγαλώνουν σαν άμυαλη μικρή πριγκίπισσα την παρασύρει σε ένα χορό με την Francesca να προσπαθεί να καταλαβεί ποιος είναι αυτός ο σκληρός άνδρας με την μάσκα του Villian.... Kαι εκεί της δίνει το πρώτο της φιλί, το φιλί που έπρεπε να της είχε δώσει ο Angelo και μαζί με αυτό κλέβει και όλη της την ζωη. 

"He took the power. MY POWER. Wolfe Keaton was A KISS THIEF!"

Moυ άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας της Francesca αν και πάντα ήταν προστατευμένη στην ζωή της και μεγαλώνοντας μέσα σε μια πριγκιπική φούσκα δεν αργεί να πιστέψει στον εαυτό της και την δύναμη της. Όλα όσα περνάει της δίνουν μαθήματα ζωής και μ'αρεσει η γυναικά που γίνεται. Καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να εξαρτάται μια ζωη απο έναν πατέρα η σύζυγο αλλά πρέπει να σταθεί πρώτα στα δικά της πόδια για να μπορέσει έτσι να χτίσει και μια πιο σωστή και καλή ζωή. 


Ο Wolfe Keaton παρά τα τριάντα του χρόνια είναι ήδη γερουσιαστής και ένας πανίσχυρος άνδρας και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Θέλει να εκδικηθεί  με κάθε κόστος τον άνθρωπο που του κατέστρεψε την ζωή και ποιος καλύτερος τρόπος απο το να κλέψεις την πολύτιμη κόρη αυτού του ανθρώπου; Η αλήθεια είναι πως τον αγάπησα τον Wolfe (Kαι ας εκανε μια δυο βλακείες 😏😃) γιατί σε αντίθεση με άλλους ανδρικούς χαρακτήρες σε παρόμοια βιβλία δεν απαιτεί για κάτι απλά το παίρνει με τον σεβασμό που αποπνέει. Δίνει στη Francesca ελευθερία να αναπτύξει τον δικό της χαρακτήρα, συγχωρεί, ακούει! Είναι έντονος, προστατευτικός, έξυπνος και κούκλος δεν χρειάζονται άλλα 😍😝


Η χημεία ανάμεσα στον Wolfe και την Francesca υπάρχει από την πρώτη σκηνή. Η αίσθηση αγάπης-μίσος ανάμεσα τους βρίσκεται εκεί όχι μόνο λόγο των προβλημάτων με το πως ξεκινάει η σχέση τους αλλά και γιατί κατα βάθος είναι τόσο ίδιοι. Γιατί είναι η Nemessis και είναι ο Villian δυο όψεις του ίδιου όμως νομίσματος! Αν και θεωρώ πως έκανε μια μικρή κοιλιά προς την μέση, απόλαυσα την ιστορία αγάπης αυτών των δύο ξεροκέφαλων τόσο πολύ! Σίγουρα θα ελέγξω και άλλα βιβλία της συγγραφέας και αν σας αρέσουν οι ρομαντικές ιστορίες, με θανάσιμα σέξι ήρωες, μαφίες και σκάνδαλα πρέπει και εσείς 😉

"Wolfe Keaton was a kiss thief, but it wasn't only a kiss that he stole. He stole my heart too. Ripped it from my chest and put it in his pocket."


Βαθμολογία: 4/5 💗💗💗💗

MORE QUOTES:

“A Story of a Nemesis and a Villain with no chance at a happy ending. Where the prince doesn't save the princess. He tortures her. And the beauty doesn't sleep. She's stuck. In a nightmare

“Maybe I am the monster. After all, I come out to play at night. But so do you, little one. You’re out in the darkness, too.”

“No love is fully requited. No love is equal. No love is fair. There is always one side that loves more. And you better not be that side—because it suffers.”

“Your love story was no fairy tale. More like a witch tale. Wicked and real and painful.”







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts