ΒΙΒΛΙΟΝΕΑ: Book News & Tv Shows

Οκτωβρίου 11, 2019


Γεια σας!!!! Σήμερα έχουμε μια καινούργια ανάρτηση που έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω. Γιατί είναι από αυτές που μου τρώνε αρκετό χρόνο για να ψάξω και να σας τα δείξω όλα αυτά που βρίσκω οπότε την παραμελώ αρκετά συχνά. Θα δούμε αγαπημένα μας βιβλία που ετοιμάζονται να γίνουν σειρές, νέα εξώφυλλα και κυκλοφορίες! 


Όπως φαίνεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τα δυο πολύ γνωστά βιβλία της Taylor Jenkins Reid θα βγούνε στην μικρή οθόνη. Τα δικαιώματα του Seven Husbands of Evelyn Hugo πήρε το Freeform(το παλιό ABC) και ήδη γίνονται τα καστ. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να φανταστώ το συγκεκριμένο κανάλι να υλοποιεί αυτό το βιβλίο γιατί συνήθως έχει σειρές πιο νεανικές και οικογενειακές. Αλλά ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά.
Από την άλλη το Daisy Jones and the Six θα έχει μάλλον πιο καλή μοίρα αφού ετοιμάζεται από το Amazon με παραγωγό την Reese Witherspoon. Όπως λένε η πλατφόρμα της amazon πιστεύει πολύ στην συγκεκριμένη σειρά με αποτέλεσμα να έχει ρίξει πολλά λεφτά και να ετοιμάζει εξολοκλήρου όλα τα τραγούδια που θα παίζουν μέσα να είναι καινούργια και δικά τους. Όπως φυσικά και όσα έχει γράψει η συγγραφέας θα μελοποιηθούν κανονικά! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι για αυτό 😍😍😍


Βγήκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από το καστ της τριλογίας The Shadow and Bone. Δεν ξέρω αν έχει γίνει καλή δουλεία γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά οπτικά όλοι φαίνονται πολύ ωραίοι 😂 Φυσικά το ίδιο ίσχυε και για το Shadowhunters που τελικά ήταν μια απογοήτευση και μισή αλλά εδώ κρύβεται από πίσω το Netflix οπότε οι ελπίδες είναι πιο μεγάλες!

Το καινούργιο βιβλίο της Madeline Miller ετοιμάζεται από το HBO για μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων! Ελπίζω να κάνουν μια όμορφη και προσεγμένη δουλειά γιατί συνήθως ότι έχει να κάνει με την Ελληνική μυθολογία και ιστορία και έρχεται από την Αμερική/Αγγλία είναι απογοητευτικό! 

Έχει βγει και επίσημα το cast για την σειρά εποχής που βασίζεται στα βιβλία Οικογένεια Μπρίτζερτον (The Duke and I). Τους ρόλους του πρωταγωνιστικού δίδυμου του πρώτου βιβλίου έχουν πάρει η Phoebe Dynevor και Rege-Jean Page. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα τα παίξουν οι Ben Miller, Polly Walker, Nicola Coughlan. 

Άλλη μια σειρά που ετοιμάζει το Netflix από βιβλίο είναι το Sweet Magnolias που είναι μια contemporary romance σειρά που ακολουθεί τρεις κολλητές φίλες και την ζωή τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει Joanna Garcia που λατρεύω οπότε ανέβηκε κατευθείαν στην λίστα μετά από αυτό. Το υπόλοιπο καστ από την άλλη είναι αρκετά άγνωστο! Λίγο που έψαξα τους ηθοποιούς δεν έχουν κάνει μεγάλα πράγματα μόνο περάσματα μικρά σε σειρές και ταινίες. 

Η διλογία Tiny Pretty Things ετοιμάζεται επίσης για το Netflix και θα βγει με 10 επεισόδια στις αρχές του 2020! Είναι ένα νεανικό δράμα μυστηρίου που έχει να κάνει με χορό. Προσωπικά τα βιβλία δεν τα ήξερα καθόλου αλλά λίγο που έριξα μια ματιά φαίνονται ενδιαφέροντα και πιθανόν να τα διαβάσω πριν βγει και η σειρά. 

Για το One of us is lying έχω διαβάσει μόνο τα καλύτερα και είναι μέσα στην λίστα μου για να το διαβάσω μέχρι το τέλος του χρόνου. Ελπίζω να τα καταφέρω! Τώρα σύμφωνα με το NBCuniversal ο πιλότος έχει ήδη γυριστεί και μέχρι το Μάρτιο του 2020 θα έχει βγει και στον αέρα! 

Η πλατφόρμα της Disney+ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει σειρά για την She-Hulk που φυσικά θα βασίζεται στην ιστορία των κόμικ! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο από ότι φαίνεται πήρε η Eliza Dushku κάτι που ενθουσίασε τους φανς! Φυσικά περιμένουμε και τις σειρές και άλλων ηρώων όπως Winter Solder, Loki κτλπ! 

Άλλη μια σειρά βιβλίων φαντασίας ετοιμάζεται να βγει στην μικρή οθόνη από τα στούντιο A24 και παραγωγή της Jennifer Fox. Αρχικά ήταν να γίνει ταινία αλλά μετά τον θάνατο της συγγραφέας ο γιος της με την εταιρία παραγωγής αποφάσισαν να γίνει σειρά πιστεύοντας ότι θα έχει πιο μεγάλη επιτυχία. Για να δούμε πήραν την σωστή απόφαση! 

Από ότι φαίνεται στα τέλη του 2020 θα έχουμε την σειρά που βασίζεται στο 4ο βιβλίο του Dark Tower (Wizard and Glass) του Stephen King όπου είναι prequel και μας μεταφέρει στο παρελθόν του Ρόλαντ και το πως έγινε ο αδίστακτος πιστολέρο που ήδη εμείς ξέρουμε! Πραγματικά εύχομαι να βγει καλό! Γιατί μετά την χάλια ταινία δεν έχω προσδοκίες πολλές! 

Αντίθετα η σειρά βιβλίων The Secret Life of Amy Bensen ετοιμάζεται να γίνει ταινία για να μας γεμίσει το κενό του 50 Shades of Grey 😜 Δεν έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα βιβλία αλλά έχω πιάσει άλλα της συγγραφέας Lisa Renee Jones που ήταν πολύ καλογραμμένα!  Άλλη μια σειρά βιβλίων παρόμοιου στυλ ετοιμάζεται από την εταιρία passionflix και δεν είναι άλλο από το Gabriel's Inferno. Ακόμα είναι άγνωστο το ποιοι έχουν πάρει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά έχουν ανέβει πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ιταλία.


Νέο βιβλίο βγάζει η Marissa Meyer τον Νοέμβριο του 2020. Και η έκπληξη είναι ότι θα είναι contemporary κάτι που δεν έχουμε ξανά δει από την ίδια! Η ιστορία ακολουθεί μια κοπέλα που ζει σε μια πόλη που μισεί τους ξεροκέφαλους και τεμπέληδες κατοίκους της. Μετά από ένα πάρτι που χτυπάει το κεφάλι της ξυπνάει με την ικανότητα να επιστρέφει σε όλους πίσω τις κακές τους συμπεριφορές. Τον μόνο που δεν μπορεί να επηρεάσει αυτήν η κατάσταση είναι τον Quint Erickson και εκεί ξεκινάει μια hate to love σχέση! 

Ανακοινώθηκε πως η νέα σειρά βιβλίων της Veronica Roth θα βγει τον Απρίλιο του 2020 και το εξώφυλλο είναι έτοιμο! Οπτικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά η υπόθεση φαίνεται εντυπωσιακά πολύ ενδιαφέρουσα. Για να δούμε τι θα δούμε! 

Τέλος κυκλοφόρησε στα Ελληνικά το δεύτερο βιβλίο της σειράς Κάραβαλ και αυτήν την φορά θα ακολουθούμε τις περιπέτειες της Tella της μικρότερης αδερφής, της οικογένειας! Οπότε όσοι είστε φαν και το περιμένατε τρέξτε να το προλάβετε! 


❓ Εσείς είστε ενθουσιασμένοι για κάποιο από τα νέα αυτά; Τι περιμένετε πιο
πολύ; ❓











You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts