BEST BOOKS OF 2014

Δεκεμβρίου 31, 2014


 

Το 2014 φτάνει στο τέλος του.... Ένας άκρως δημιουργικός χρόνος, αρχικά για το ίδιο μας το Blog που κλίνει 1,5 χρόνο από την δημιουργία του! 
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τα υπέροχα λόγια σας και την προτροπή σας, μου δίνεται το βήμα για να πηγαίνω κάθε μέρα παρακάτω και να ταξιδεύουμε έτσι όλοι μαζί στην μαγεία των βιβλίων! 
Φυσικά όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα δημιουργίσαμε την λίστα με τα 15 αγαπημένα μας βιβλία, για το έτος 2014! 
-->Δείτε επίσης TOP 10 BOOKS OF 2013

15. Room - Emma Donoghue (Το Δωμάτιο)

14. The Secret of Ella and Micha - Jessica Sorensen 


13. The Diviners - Libba Bray (Review)

12. The Painted Man - Peter V Brett


11. Anna Dressed in Blood - Kendare Blake (Review)

10. We Will Always Have Summer - Jenny Han

9. Isla and the Happily Ever After - Stephanie Perkins (Review)

8. More Than - Jay McLean

7. Crank - Ellen Hopkins

6. Η Ζωή εν Τάφω - Στράτης Μυριβήλης

5. Perks of being a wallflower - Stephen Chbosky

4. Wizard And Glass - Stephan King  (Ο μάγος και η γυάλινη σφαίρα)


3. More Than This - Patrick Ness (Review)

2. Saga - Brian K. Vaughan, Fiona Staples

1. Αn unseemly wife - E.b. moore















You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Τι ωραία λίστα! Μ'αρέσει που δεν ήξερα πολλά από αυτά, έχεις ιδιαίτερο γούστο στα βιβλία. Επίσης πολύ καλή ιδέα να παρουσιάσεις τα βιβλία με quotes, σου δίνει μία γεύση από τη γραφή και το θέμα :)

    Για το Room επιμένουν πολύ καιρό τώρα οι φίλες μου να το διαβάσω, αλλά νομίζω πως δεν θα το αντέξω, το ίδιο πρόβλημα έχω και με το Crank. Είναι για γερό στομάχι και νομίζω δεν είμαι έτοιμη ακόμη:p Το Secret of Ella μου θύμισε λίγο το Beautiful Disaster, έχω δίκιο...? Είναι τόσο εθιστικά αυτά τα βιβλία!! ^^ Το Painted Man νομίζω θα αρέσει πολύ στο αγόρι μου, εντάξει μόνο αγάπη για το Perks και το Summer, μα τι όμορφες ιστορίες! Και θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαβάσω το 7, 5 και 2!! Νομίζω θα τα παραγγείλω άμεσα ;) (θα με καταστρέψεις:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη Λίστα! Αν και έχω διαβάσει μόνο To Perks of being a wallflower! Το Μυστικό της Έλα και του Μίσα μόλις μου το έφεραν σε δώρο και ανυπομονώ να το διαβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος έχω διαβάσει μόνο δύο από τα βιβλία της λίστας αλλά κάποια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον να τους ρίξω μια ματιά. Να και η δική μου λίστα:


    10. Το Ασήμι Που Ουρλιάζει - Αβραάμ Κάουα
    9. Λουάνες - Κιάρα Καλουντζή
    8. Το Φως Μέσα Μου - Κωνσταντίνος Κέλλης
    7. Νυχτερινό Δελτίο - Πέτρος Μάρκαρης
    6. Imager - L.E. Modesitt
    5. Nation - Terry Pratchett
    4. Silk - Caitlin R. Kiernan
    3. The Black Swan - Mercedes Lackey
    2. The October Country - Ray Bradury
    1. The Golem and The Jinni - Helene Wecker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @overtheplace
    Σ'ευχαριστώ πολύ! Το Room είναι πολύ καλό και αν και καταπιάνεται με ένα θέμα που δεν μας είναι εντελώς άγνωστό, ειδικά από τον κινηματογράφο ο τρόπος αφηγήσεις του είναι φοβερά πρωτότυπος! Το Crank με συγκλόνισε όταν το είχα προτο διαβάσει όχι τόσο από την ωμή γλώσσα του αλλά από την αλήθεια που κρύβουν οι ιστορίες του! Αξίζει να τα διαβάσεις κάποια στιγμή στην ζωή σου, όταν θα είσαι στην συναισθηματική θέση! Το The Warded Man είναι ένα από τα καλύτερα Fantasy βιβλία που έχω διαβάσει θα το απολαύσει σίγουρα! Αν και δεν έχω διαβάσει το Beautiful Disaster ακόμα, είναι ναι στο ίδιο στυλ πάνω κάτω! Και ναι είναι εθίστηκα τα άτιμα! Να τα πάρεις είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! Εκτός από το More Than This που είναι γενικά ένα ιδιαίτερο βιβλίο είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψεις! (Καταστρέφει η μια την άλλη ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμε
    Σ'ευχαριστώ! Είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσεις είναι ένα πολύ γλυκό βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @elgalla
    Πολύ ενδιαφέρουσα λίστα! Έχω διαβάσει από αυτά μόνο το The October Country, πολύ καλό βιβλίο! Το Ασήμι Που Ουρλιάζει μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την κριτική σου. Θέλω πολύ κάποια στιγμή να το διαβάσω! Όπως και τα The Black Swan & The Golem and The Jinni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το The Golem and The Jinni είναι εξαιρετικό, μαζί με το American Gods και το The City and The City είναι ίσως τα καλύτερα fantasy βιβλία που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια. Και βγήκε πρόσφατα και στα ελληνικά το Golem and the Jinni οπότε θα το βρεις εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "More Than This" on the top of the list then ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts