Top 10 | Fictional Boyfriends

Δεκεμβρίου 10, 2014


Το συγκεκριμένο Tag δημιουργήθηκε από την RayKay Books και από τότε τριγυρνάει συνέχεια και παντού γύρω από τους booktubers αλλά και σε διάφορα ξένα site και Blog. Βλέποντας τo, το  ζήλεψα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον για να σας το παρουσιάσω. Όπως θα δείτε και παρακάτω θα πρέπει να τοποθετήσουμε στις διάφορες κατηγορίες που μας δίνονται το μοναδικό και πιο αγαπημένο μας αγόρι/boyfriend για την συγκεκριμένη κατηγόρια! 

1. The Most Romantic Boyfriend: Levi  (fangirl)
Αγαπώ Levi! Ίσως είναι από τους λίγους χαρακτήρες που θα μπορούσα να τον φανταστώ πλήρως στην πραγματική μου ζωή. Είναι τόσο ρομαντικός και συμπνετικός και γενικά ο τέλειος άνθρωπος για να έχεις για αγόρι σου! 
''Ι choose you, over everyone.''

2. Dark and moody bad boy with a good side: Sid Malone (The Winter Rose) Σε αυτήν την κατηγορία θα μπορούσαν να μπουν σχεδόν όλοι :P Αλλά αποφάσισα να μην πάω με τις προφανές επιλογές, έτσι επέλεξα τον Sid από την τριλογία το Τριανταφυλλάκι του Χειμώνα. O Sid είναι ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματίες και μαφιόζους του ανατολικού Λονδίνου όμως με μια πολύ μεγάλη καρδιά, γιατί δεν φταίμε πάντα εμείς για τις επιλογές που μας αναγκάζει να κάνουμε η ζωή! 
''Meet me where the sky touches the sea. Wait for me where the world begins''

3. Paranormal boyfriend: Daemon (The Lux Series)
Ίσως είναι και ο μόνος που μπορεί να μπει στην κατηγορία αυτήν πάντως σίγουρα το αξίζει.  Είναι σαρκαστικός, με χιούμορ, απόλυτα σέξι αλλά και γλυκός όταν θέλει!
''I’ve always found that the most beautiful people, truly beautiful inside and out, are the ones who are quietly unaware of their effect.''

4. Boyfriend You Want To Tame: Kishan (Tiger’s Curse)
Γιατί μπορεί στο πρώτο βιβλίο να θέλεις να τον δείρεις αλλά στην συνέχεια καταλαβαίνεις ότι το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να δαμάσει την πληγωμένη του καρδιά! 
''Ι'm not the kind of man to bottle up my feelings. I don't sit up in my room pining away, writing love poems. I'm a not a DREAMER. I'm a Fighter. I'm a man of Action, and it will take all of my self-control not to fight for this''

5. Boy you friend-zoned: Percy Jackson (Percy Jackson & the Olympians)
Θα διάλεγα τον Percy γιατί είναι γλυκός πάντα δίπλα στους ανθρώπους του, ήρεμος και υποστηρικτικός έναν άνθρωπο που θα ήθελες να έχεις στην ζωή σου. 
''Hey, I protect you''

5. Your soul mate: William Herondale (The Infernal Devices)
Αντιστάθηκα πολύ στο να μην βάλω σε όλες τις κατηγορίες σαν απάντηση τον Will αλλά πραγματικά νομίζω πως εδώ είναι η πιο κατάλληλη θέση! Θα διαβάζαμε όλη μέρα τα αγαπημένα μας βιβλία, θα κάναμε άπειρες συζητήσεις πάνω σε αυτά και το βράδυ θα βγαίναμε να κυνηγάμε δαίμονες! Η απόλυτη ζωή! 
''Sometimes, when I have to do something I don't want to do, I pretend I'm a character from a book. It's easier to know what they would do.''

7. Boyfriend you want to elope with: Josh (isla and the happily ever after)
Ασχολείται με τις τέχνες, βλέπει τον κόσμο με τον δικό του απόλυτα ενδιαφέρον και προσωπικό τρόπο, είναι παθιασμένος και υπέροχος. Χωρίς να γίνομαι υπερβολική θα τον παντρευόμουν, θα μπορούσα να φανταστώ μια ζωή ολόκληρη μαζί του. Η σχέση του στο βιβλίο με την Isla είναι κάτι που ζήλεψα τόσο πολύ διαβάζοντας το ήταν απλά Perfect! 
''A blank canvas...has unlimited possibilities.''

8. Boy you’d venture anywhere with: Puck (Τhe Iron Fey)
Γιατί όπως ανακαλύπτουμε και στα βιβλία είναι η καλύτερη συντροφιά για ένα μακρινό ταξίδι. Είναι στοργικός, ξεκαρδιστικός με τα υπέροχα αστεία του, με θετική ενέργεια και ικανός πραγματικά για τα πάντα!  
''Oh, we’re playing nice now? Shall we have tea first? Brew up a nice pot of kiss-my-ass?''

9. Boyfriend You’d Want to Be Stranded on a Desert Island With Liam Stewart  (The Darkest Minds) Είναι αξιολάτρευτος, γλυκός και απόλυτα σέξι. Συν έχει τις πιο κατάλληλες δυνάμεις για μια τέτοια περίσταση μπορεί να κινήσει τα πάντα μόνο με το μυαλό του. Θα είχαμε νικήσει σε μια μέρα όλους τους  ούγκα ούγκα Κανίβαλους του νησιού και θα χτίζαμε τεράστιες υπερπολυτελή σκηνές!!!!!
''Be careful Darlin''

10. The Most Bad Ass Boyfriend: Dimitri (Vampire Academy)
Θεωρείτε ένας από τους καλύτερους πολεμιστές Νταμπίρ της γενιάς του και όχι μόνο. Έξυπνος, απόλυτα ήρεμος και ρωμαλέος, με μια κίνηση του καταφέρνει να ακινητοποιήσει τους εχθρούς του. Και με θεϊκή εξωτερική εμφάνιση, τι άλλο να ζητήσει κανείς!?
''I can be a very good friend or bad enemy.''


You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Υπέροχες επιλογές Έλενα, κάποια από τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει άλλα έχοντας ακούσει ΤΟΣΑ πολλά κι από άλλους booktubers και bookbloggers νίωθω σαν να ξέρω και εγω τους χαρακτήρες τους. Και πρέπει σίγουρα να συμφωνήσω με το romantic boyfriend, φυσικά και ένας απο αυτούς πρέπει να είναι ο Levi. Τόσο προσγειωμένος και γλυκός χαρακτήρας απλά τον ερωτεύεσαι από την αρχή.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Athena Paranore
    Σ'ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου! Αν και παιδεύτηκα λίγο νομίζω είναι αρκετά καλή η λίστα τελικά :D
    Και ναι ο Levi είναι ένας από τους πιο ανθρώπινους και ρομαντικούς χαρακτήρες που έχω διαβάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία λίστα! Ούτε εγώ έχω διαβάσει τα περισσότερα από αυτά τα βιβλία, αλλά με τα quotes που πρόσθεσες με τρέλανες! Επίσης: "θα κάναμε άπειρες συζητήσεις πάνω σε αυτά και το βράδυ θα βγαίναμε να κυνηγάμε δαίμονες! Η απόλυτη ζωή!" αχαχαχαχα πέθανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @overtheplace
    Σ'ευχαριστώ πολύ Ελένη μου! Ναι είπα να το διακωμωδήσω λίγο το πράγμα και ας έχει και μια δόση αλήθειας μέσα :P
    Όλες είναι πάντως πραγματικά αγαπημένες σειρές! Να τις τσεκάρεις όσες δεν έχεις διαβάσει αξίζουν, +έχουν και όλα αυτά τα όμορφα αγόρια μέσα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη List! Στο boyfriend you want to tame δεν θα μπορούσες πραγματικά να βάλεις πιο σωστό άτομο είναι κατηγορία ακριβώς για τον Kishan. Άσχετο εσύ που ξέρεις από αυτά είδα πως ο Ψυχογιός θα ξανά βγάλει την Απόκλιση ισχύει?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ήταν το πρώτο άτομο που μου ήρθε στο μυαλό, είναι σαν να φτιάχτηκε όλη η κατηγορία για αυτόν!
    Ναι ισχύει! Πούλησε τα διακαιώματα η Πλατύπους αφού δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία στον Ψυχογιό ο οποίος θα τα κυκλοφορήσει και τα 3 μαζί πιθανόν με άλλα εξώφυλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts