March & April Favorites

Μαΐου 05, 2015



Favorite Books: Αυτούς τους δύο μήνες διάβασα δύο βιβλία που λάτρεψα. Μέσα στο Μάρτιο ήταν το Station Eleven της Emily St. John Mandel και λίγες μέρες πριν το All the Bright Places της Jennifer Niven τελείως διαφορετικά μεταξύ τους αλλά εξίσου μαγικά. 

Favorite Booktuber video: Της Katytastic το RECOMMENDING FUNNY BOOKS. Βρήκα το συγκεκριμένο βίντεο πολύ έξυπνο και τις προτάσεις της εξαιρετικά ενδιαφέροντες! Νομίζω για τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει!

New youtuber: Ανακάλυψα μια νέα(για μένα!) youtuber την Laura in the Kitchen όπου έχει καταπληκτικά βίντεο μαγειρικής όσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε της σίγουρα μια ματιά!

Best Movie or Tv Serie: Είδα όλοι την πρώτη σεζόν από το Marvels Daredevil πραγματικά αν είστε fans των κόμικ και των σούπερ ηρώων η σειρά αυτήν δεν θα σας αφήσει με τίποτα παραπονεμένους. Είναι ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει στο είδος.

Favorite Song: To Love Me Like You Do της Ellie Goulding που δυστυχώς για τους γύρω μου, μου έχει κολλήσει και το τραγουδώ καθημερινός! 


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Δεν το περίμενα τόσο καλό το Daredevil! Επίσης έχω μια θεωρία, λες η Karen να είναι η Ηλέκτρα..? Δεν ξέρω, έχω ένα feeling... Μου άνοιξες την όρεξη με τη Laura in the Kitchen:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε και εγώ! Να φανταστείς από τις φωτογραφίες και όλα αυτά που έβλεπα δεν μου γέμιζαν και οι ηθοποιοί το μάτι αλλά τελικά διαψεύστηκα! Αχα, δεν το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια αλλά θα μπορούσε να ισχύει! Αναλόγως τι γραμμή θα πάρουν και με τα κόμικ. Αν θυμάμαι καλά εκεί η Karen Page είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας του Matt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως? Δεν το ήξερα καθόλου! Δεν έχω διαβάσει τα comics, είχα δει απλά την "παλιά" ταινία. Φανταστικοί ηθοποιοί όλοι τους ^^

      Διαγραφή
    2. Ναι! Αλλά πολύ πιθανόν να μην πάνε με την γραμμή ακριβώς των comics. Είδη την δείχνουν σαν χαρακτήρα πολύ πιο δυναμική και ανεξάρτητη... Οπότε θα δείξει ;) Οι ηθοποιοί είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο! Μεγάλη έκπληξη.

      Διαγραφή

Popular Posts