Cover VS Cover: The Mortal Instruments series

Σεπτεμβρίου 23, 2015


US Hardcovers
Πρωτότυπα και λαμπερά σε μια σκληρή όμορφα φτιαγμένη Αμερικάνικη έκδοση. To City of lost Souls παραμένει ακόμα μέχρι σήμερα το αγαπημένο μου εξώφυλλο. 

US Paperback
Οι νέες papaerback εκδόσεις της σειράς έχουν μόλις λίγους μήνες που κυκλοφόρησαν. 
Εξίσου όμορφες (αν και προτιμώ προσωπικά τις πρώτες) με το κάθε βιβλίο να έχει ένα ξεχωριστό μοντέλο για τον κάθε ήρωα που ταιριάζει αφάνταστα με την εικόνα του βιβλίου.

UK
Οι Βρετανοί έχουν ένα θέμα με αυτού του είδους τα εξώφυλλα. Θα βρείτε πολλά παρόμοια αν ψάξετε. Θυμίζουν και λίγο αυτά των "Vampire Academy". Απλά λιτά και όμορφα. 

IRELAND
 
Όχι και πολύ φαν των συγκεκριμένων εκδόσεων. Αρκετά τρομαχτικά για τα γούστο μου. Σίγουρα όμως είναι από τα καλύτερα που έχω δει να προέρχονται από την Ιρλανδία. 

ITALY
 
Μου αρέσει το αποτέλεσμα των πιο σκούρο καλυμμάτων. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αν και αυτά τα τρία χρωματιστά σημάδια νυχιών είναι λίγο περίεργα σε σχέση με την ιστορία των βιβλίων. Το τρίτο είναι το αγαπημένο μου! 

GERMANY
Οι Γερμανοί καταφέρνουν πάντα να έχουν πολύ καλοφτιαγμένα Hardcover βιβλία. Για κάποιο λόγου μου θυμίζουν του Harry Potter (αν και ουσιαστικά δεν μοιάζουν καθόλου). Λίγο πανομοιότυπα μεταξύ τους αλλά όμορφα. 

BULGARIA
Μου θυμίζει ιαπωνικά κινούμενα σχέδια! Σίγουρα εμπνευσμένα από τα Αμερικάνικα. Η Clary φαίνεται πολύ όμορφη με τα κατά κόκκινα μαλλιά της. 

POLAND

Οι κακόμοιροι οι εκδοτικοί στην Πολωνία όπως και οι δική μας πρέπει να πάρουν κάποια μαθήματα σε αυτό το τομέα. Tο πρώτο εξώφυλλο έχει μια Justin Bieber εκδοχή του Jace. 

CANADA
Αυτές είναι οι paperback εκδόσεις για ενήλικους στο Καναδά. Ουσιαστικά είναι μια πιο απλοποιημένη έκδοση των πρώτων έχοντας μοναχά φόντο την πόλη. 

TURKEY
  

 
Επίσης όπως και η Βουλγαρία οι Τούρκοι επέλεξαν παρόμοια καλύμματα με τα Αμερικάνικά. Επίσης βρίσκω πολύ εντυπωσιακά τα μαλλιά της Clare στο πέμπτο βιβλίο! 

SLOVAKIA
Τα Σλοβάκικα εξώφυλλα είναι επίσης λιτά με πολύ όμορφη γραμματοσειρά. Θυμίζουν σίγουρα λίγο "beautiful creatures" covers. 

JAPAN
 

 
Δύσκολο να μην γοητευτείς από τις Ιαπωνικές εκδόσεις με την εντελώς δική τους κουλτούρα ακόμα και σε αυτά. Manga που απεικονίζουν τους ήρωες μας! 

Movie - Tv
Όμορφα εξώφυλλα με έντονα χρώματα, Βρίσκω το πιο ενδιαφέρον, το δεύτερο με την εικόνα της πόλης. 

Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας? 








You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Χαχα Γέλασα αφάνταστα με το σχόλιο για τα Πολωνικά εξώφυλλα!!!
    Τα Γερμανικά εξώφυλλα αν και ωραία δείχνουν κάπως πολύ παιδικά για αυτήν την σειρά. Νομίζω προτιμώ τα Ιταλικά πάντως! Τα καινούρια Αμερικάνικα εξώφυλλα αν και σε πολλούς δεν άρεσαν εγώ τα λάτρεψα. Και από τις Δαιμόνιες μηχανές είναι ακόμα πιο ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ ίδιους δεν τους είχαν?! Συμφωνώ απόλυτα για τα Γερμανικά. Και εμένα μ'άρεσαν (αν και ακόμα προτιμώ τα αρχικά)

      Διαγραφή

Popular Posts