Αρχοντες του Κατω Κοσμου 1 - Αγρια νυχτα - Gena Showalter

Οκτωβρίου 05, 2015


“Sometimes what we want isn't what we need.”

Στο παρελθόν, μου είχαν προτείνει πολλοί να ξεκινήσω κάποια από τις σειρές της Gena Showalter. Ποτέ όμως δεν έτυχε να πιάσω κάποια στα χέρια μου. Πριν λίγες μέρες καθώς χάζευα στις διακοπές μου σε διάφορα μικρά βιβλιοπωλεία το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στο όμορφο εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου της σειράς "Άρχοντες του Κάτω Κόσμου" μαζί με την πολύ προσιτή τιμή δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην το αγοράσω.

Η Άγρια νύχτα είναι το πρώτο μέρος μιας μακράς σειράς που επικεντρώνεται σε δύο κεντρικούς ήρωες. Τον Maddox που κατέχει μέσα του τον δαίμονα της βίας. Ζει σε ένα κάστρο στην Βουδαπέστη μαζί μια μεγάλη ομάδα πολεμιστών ενώ σπάνια αφήνει τα τοίχοι του αφού χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτό του δημιουργώντας τεράστιες καταστροφές ανθρώπινες και υλικές. Αυτό μέχρι την ημέρα που πιάνει μια νεαρή κοπέλα να προσπαθεί να μπει κρυφά στο κάστρο του. Την Ashlyn η οποία μπορεί να ακούσει φωνές και συνομιλίες ανθρώπων που βρίσκονταν σε κάθε μέρος που αυτήν στέκεται. Δεν μπορεί να αντέξει αυτήν την συνεχή φλυαρία που υπάρχει μέσα στο κεφάλι της, έτσι όταν μέσα από το ερευνητικό Ινστιτούτο όπου εργάζεται ταξιδεύει στην Βουδαπέστη θα ακούσει τους ντόπιους να μιλάνε για κάποια ξεχωριστά πλάσματα άλλοι τους θεωρούν Αγγέλους και άλλοι δαίμονες τότε σκοπός της θα γίνει η αναζήτηση τους με την ελπίδα να την βοηθήσουν.

Η πρώτη γνωριμία της Ashlyn και του Maddox ήταν μια πολύ όμορφα γραμμένη σκηνή. Ο τρόπος που αυτός καταφέρνει να κατασιγάσει τις φωνές και αυτήν να ηρεμήσει το θηρίο μέσα του ήταν καταπληκτικός.

Είναι δύσκολο να μην πέσει την αγάπη με τον Maddox. Αν και η περιγραφή του αρχικά είναι σχεδόν βάρβαρη, ο τρόπος που ανοίχτηκε στην Ashlyn και η πίστη του στους φίλους του(και ας ήθελε στο μισό βιβλίο να τους σκοτώσει :P) ήταν μαγική. Αλλά αυτήν που λάτρεψα πραγματικά ήταν Ashlyn. Μια πραγματική ηρωίδα! Χωρίς να κλαίγεται όλοι την ώρα, να γίνεται πρόστυχη ή μικροπρεπής. Ήταν δυναμική και ευαίσθητη ταυτόχρονα. Και ο τρόπος που "σώσει" τον Maddox στο τέλος ήταν τόσο βαθιά ανιδιοτελής!

Η ιστορία μας έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Οι άρχοντες του κάτω κόσμου πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Κυνηγούς μια φατρία ανθρώπων που έχει δημιουργηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια από την ημέρα που οι Άρχοντες συνδέθηκαν με τους δαίμονες και έφεραν το θάνατο στην γη. Τώρα βρίσκονται ξανά στην Βουδαπέστη πιο έτοιμοι από ποτέ. Επίσης πρέπει να ασχοληθούν με την νέα ηγεσία τους Τιτάνες που έριξαν από το θρόνο τους Έλληνες Θεούς.

Ένα όμορφο μπλέξιμο ελληνικών μύθων, καταιγιστικής αγωνίας και ερωτισμού όλα μαζί! Το λάτρεψα πραγματικά! Μ'αρέσει που σε κάθε βιβλίο θα διαβάζουμε και μια διαφορετική ιστορία αλλά θα ακολουθούμε το ίδιο story που ανοίχτηκε στο "The Darkest Night". Αν είστε φαν των paranormal romance σίγουρα πρέπει να του ρίξετε μια ματιά. 

P.S Ανυπομονώ για τις ιστορίες των Torin και Lucien!

“You are mine, woman, and I am yours. Until you, my life was desolate. I existed, but I didn't truly live. Now I live, even in my death.”

Bαθμολογία: 5/5 αστέρια.

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Γειά !Διαβαζω πολυ συχνα το μπλογκ σου κι το λατρευω!Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αυτη η σειρα βιβλιων που ειπες κι είδα πως έχει πολλά βιβλία αλλά δεν ξέρω με ποια σειρά είναι μήπως θα μπορούσες να μου πεις ;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :D
      Φυσικά. Να ξέρεις στα Ελληνικά κυκλοφορούν μόνο τα 6 πρώτα τις σειράς. Οπότε έχουμε και λέμε:
      Book 1 Lords of the Underworld: The Darkest Night (Άρχοντες του Κάτω Κόσμου 1 - Άγρια νύχτα)
      Book 2 Lords of the Underworld: The Darkest Kiss (Άρχοντες του Κάτω Κόσμου 2 - Άγριο φιλί)
      Book 3 Lords of the Underworld: The Darkest Pleasure (Άρχοντες του Κάτω Κόσμου 3 - Άγρια απόλαυση)
      Book 4 Lords of the Underworld: The Darkest Whisper (Άρχοντες του Κάτω Κόσμου 4 - Άγριος ψίθυρος)
      Book 5 Lords of the Underworld: The Darkest Passion (Άρχοντες του Κάτω Κόσμου 5 - Άγρια αγάπη)
      Book 6 Lords of the Underworld: The Darkest Lie (Άρχοντες του Κάτω Κόσμου 6 - Άγριο ψέμα)
      Book 7 Lords of the Underworld: The Darkest Secret
      Book 8 Lords of the Underworld: The Darkest Surrender
      Book 9 Lords of the Underworld: The Darkest Seduction
      Book 10 Lords of the Underworld: The Darkest Craving
      Book 11 Lords of the Underworld: The Darkest Touch
      Book 12 Lords of the Underworld: The Darkest Torment (Θα κυκλοφορήσει το 2016)

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πάρα που για τη βοήθεια!!Ξέρεις μήπως αν θα κυκλοφορησουν κι τα υπόλοιπα στα ελληνικά ; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει τίποτα! Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω σίγουρα. Έχουν σταματήσει να βγάζουν τις συνέχειες από το 2013 αλλά κάπου διάβασα πρόσφατα πως θα την συνεχίσουν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

      Διαγραφή
    2. sta ellhnika uparxei k to skoteinh elksh einai h istoria tou lysander me mia skyhawk thn bianka

      Διαγραφή
  3. epeidei exo ola ta vivlia tis seiras ektos apo tin istoria tou Baden (lord pou epistrefei stin zoi) tha ithela na sas enimeroso oti i Showalter paralila me tin seira Lords of the Underworld, grafei seira gia tous Angels pou anaferonte sta vivlia. To 1o vivlio tis seiras Lords of the Underworld legete Lords of the Underworlds, Dark Beginnings kai periexei 3 istories ek ton opion i 2 istoria einai tou Lysander kai oi alles 2 einai istories gia to pos kai giati eginan oi Lords. Metaksi tou 4 kai 5 vivliou san kathares istories ton Lords yparxei allo ena vivlio me 3 istories. Kali sinexia :) p.s. ta vivlia ta exo ola se aggliki ekdosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oo! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις! Θα τα ρίξω μια ματια οσα λες!

      Διαγραφή

Popular Posts