ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019

Ιανουαρίου 15, 2019

To You είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ 10 επεισοδίων που βασίζεται στο βιβλίο της Caroline Kepnes. Η ιστορία ακολουθεί την Guinevere Beck μια φοιτήτρια και νεαρή συγγραφέα όπου μπαίνει στο βιβλιοπωλείο του Joe Goldberg, ο οποίος δεν την ερωτεύεται απλά αλλά παθαίνει εμμονή μαζί της. Αρχίζει και ερευνά τα πάντα για την ζωή της, ψάχνει τα προφίλ της στα social media και σιγά σιγά αρχίζει να κοντρολάρει την ζωή της. Ο Penn Badgley(γνωστός και ως Dan του Gossip Girl) ταίριαζε γάντι για τον ρόλο αυτόν! Ήταν τόσο καλογραμμένος ο ρόλος του και το παίξιμο που ενώ θα έπρεπε να είναι ο μισητός της σειράς σε έκανε να τον συμπαθείς περισσότερο απο όλους. Φοβερό το δίδυμο beck-Joe, είχαν τρομερή χημεία μεταξύ τους και αυτό αποτυπώθηκε έντονα στην οθόνη ενώ και όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες ήταν πολύ πιστικοί. Την συνιστώ σίγουρα! 

H σειρά όπου βασίζεται στα κομικ του Archie ακολουθεί την Σαμπρίνα όπου είναι ο καρπός ενός μάγου με μιας θνητής γυναίκας. Τα 16α γενέθλιά της πλησιάζουν και η Σαμπρίνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και στον ανθρώπινο κόσμο των φίλων της. Όταν ήμουν μικρή είχα κόλλημα με το κινούμενο σχέδιο σαμπρινα η μικρη μαγισσα το έβλεπα φανατικά και ανελλιπώς οπότε δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου όταν έμαθα για αυτην την σειρά. Ναι μεν έχει νεανικό χαρακτήρα (αφού οι πρωταγωνιστές είναι παιδιά λυκείου) αλλά έχει μια πιο σκοτεινή διάθεση από αυτην που περιμένεις αρχικά και υπέροχη ατμόσφαιρα! 

Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Shirley Jackson όπου ακολουθεί την τραγική ιστορία μιας οικογένειας όπου ένα καλοκαίρι σε μια νοικιασμένη βίλα αρχίζουν και παρατηρούν υπερφυσικά φαινόμενα. Θα μου πείτε τι πρωτοτυπώ έχει μια σειρά με ένα στοιχειωμένο σπίτι? Τα πάντα θα σας πω! Γιατί δεν μιλάμε απλά για ένα θρίλερ. Μιλάμε για μια σειρά που είναι αψογα γραμμένη και εκτελεσμένη, με τρομερή σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα και ψυχογράφηση χαρακτήρων! Ισως ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό! 

H σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Margaret Atwood, The Handmaid's Tale (Η ιστορία της θεραπαινίδας). Βρισκόμαστε σε μια ανεξάρτητη πολιτεία των ΗΠΑ το Gileat όπου είναι μια κλειστή θρησκόληπτη κοινωνία που αντιμετωπίζει υπογεννητικότητα, έτσι όποια γυναίκα έχει παραμείνει γόνιμη για το κράτος θεωρείται σαν ένα μηχάνημα θησαυρού. Εμείς ακολουθούμε την ζωή της Offred και την συγκλονιστική ιστορία της μέσα σε αυτήν την τρομακτική εμπειρία. Συγκλονιστική σειρά πολύ σκληρή και αρκετές φορές σοκαριστηκή. Με πλοκή καθηλωτική, ένα καστ με υπέροχη χημεία μεταξύ τους. Ένα σκέτο διαμάντι!

O James και Alyssa είναι δυο έφηβη δυστυχισμένοι οι οποίοι το σκάνε από τα σπίτια τους και ξεκινάνε μια περιπλάνηση με σκοπό να βρουν τον αποξενωμένο πατέρα της Alyssa.
Μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη σειρά! Την αγάπησα πάρα πολύ!


Στην σειρά βλέπουμε ένα θεματικό πάρκο της Άγριας Δύσης στην Αμερική όπου ρομπότ πραγματοποιούν τις πιο κρυφές επιθυμίες των επισκεπτών μέχρι που το σύστημα βγαίνει εκτός ελέγχου και μια κατρακύλα γεγονότων φέρνει τα πάνω κάτω. Μόλις ολοκλήρωσα την δεύτερη σεζόν μετά απο αναμονή δυο χρόνων απο την πρώτη σεζόν. Εξαιρετική σειρά με έναν απο τους καλύτερους πιλότους επεισοδίων. Πανέξυπνο storyline και με ένα Ed Harris & Anthony Hopkins να δίνουν ρέστα!

 
Το Elite είναι η νέα Ισπανική σειρά του Netlfix από τους δημιουργούς του La casa de papel. Η ιστορία ακολουθεί τρία παιδιά της εργατικής τάξης όπου παίρνουν υποτροφία για το πιο ελίτ λύκειο της Ισπανίας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους. Όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρίσκεται νεκρός, όλοι είναι ύποπτοι. Αν και με πολλά κλισέ το elite είναι το νέο guilty pleasure μου! Εθιστικο και γρήγορο θα σας κάνει να περάσετε καλά! 











You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο αφιέρωμα. Το You ήταν το τελευταίο κόλλημα μου.
    Mε το Handmaid's Tale σταμάτησα στη δεύτερη σεζόν παρόλο που με την πρώτη είχα ξετρελαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το you το ξεκίνησα πολύ στο χαλαρά και το είδα μέσα σε δυο μέρες!
      Αχχχ οχιιι γίνεται κουραστικό οσο πάει? Εγω μόνο την πρώτη έχω δει για την ωρα.

      Διαγραφή
  2. Η Σαμπρίνα μ'άρεσε παρα πολύ! Δεν περίμενα λιγότερα απο τους δημιουργούς του Ρίβερντειλ.
    Για το The Haunting of Hill House ακούω τωρα τελευταία πολλούς να μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eμένα μ'άρεσε πιο πολύ απο το riverdale που με κουράζει ωρες ώρες! Να το δεις το The Haunting of Hill House πολύ δυνατό!

      Διαγραφή

Popular Posts