The Hating Game - Sally Thorne

Αυγούστου 10, 2019


”This is the best game I’ve ever played in my entire life.”

O Josh και η Lucy δουλεύουν στο ίδιο γραφείο αλλά μισούνται θανάσιμα αφού καθημερινός σχεδιάζουν μέσω παιχνιδιών πως θα φέρουν ο ένας τον άλλον στα όρια του. Ο ανταγωνισμός τους είναι τεράστιος και ειδικά μετά την ανακοίνωση πως μόνο ένας από τους δύο θα αναλάβει την προώθηση  της εταιρίας και θα πάρει έτσι και την προαγωγή. Κατά την διάρκεια όμως ενός ονείρου η Lucy συνειδητοποιεί πως ίσως να μην μισεί τόσο πολύ τον Josh ενώ ο Josh ίσως να μην την μισούσε εξαρχής ποτέ! 


Εάν σας αρέσουν οι σχέσεις αγάπης-μίσους και όλες οι τροπές που υπάρχουν σε αυτό το κομμάτι τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Προσωπικά το λατρεύω και μπορώ να πω πως θα το ήθελα ακόμα πιο έντονα μέσα στο βιβλίο. Εξαρχής φαίνεται πως απλά οι δυο χαρακτήρες λατρεύουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι και να δημιουργούν την κόντρα για λόγους διασκέδασεις πάρα οτι μισιούνται μισιούνται. Ένα άλλο κομμάτι που μου άρεσε πολύ είναι πως γνωρίζουμε τους χαρακτήρες τους όχι μόνο μέσα από την σχέση τους (Κάτι που πολλά romance βιβλία το κάνουν) αλλά συνεχώς μαθαίνουμε πράγματα για το backstory τους για τις φιλίες ή την σχέση με την οικογένεια τους. 

Η Lucy ήταν τρομερά ευχάριστος χαρακτήρας. Είναι από αυτά τα άτομα που θα ήθελες πάντα να έχεις φίλο, χαμογελαστή, ευδιάθετη, συμπονετικιά αλλά ταυτόχρονα με μια τρέλα και αγριάδα πολύ δική της! Αφήστε που πάνω κάτω έχουμε το ίδιο ύψος οπότε Power για εμάς τις κοντούλες 👌👌. Ο Josh από την άλλη είναι ένας χαρακτήρας πολύ πιο κλειστός και ντροπαλός με πολύ χιούμορ που τον μαθαίνουμε σταδιακά μέσα στο βιβλίο! Η χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι είναι όμορφη και έντονη κάτι που για το είδος είναι το Α και το Ω! Υπήρχα άπειρες φοβερά διασκεδαστικές και καυτές στιγμές ανάμεσα τους που απόλαυσα, αλλά υπήρχα και άλλες που μου φάνηκαν τόσο μα τόσο πολύ cringe κάτι που παρατήρησα ότι υπήρχε και στο άλλο βιβλίο της Sally Throne! Ενώ και προς το τέλος είχαν αρχίσει να με κουράζουν τα γεγονότα παρά πάνω από όσο περίμενα! 


Γενικά διαβάζοντας το μπορούσα να καταλάβω γιατί είχε γίνει τόσο χαμός με αυτό το βιβλίο. Είχε αυτό που πολλές ρομαντικές κομεντί κάνουν, έπιανε το ευρύ κοινό! Αν και κατηγοριοποιείται στο new audult άνετα μπορεί να διαβαστεί και από νεότερα άτομα, μπορεί επίσης και από αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας ακόμα και από άνδρες. Είναι γλυκό, πολύ χιουμοριστικό, διαβάζετε εύκολα και έχει μια ιστορία αρκετά basic και εύκολη για να αγαπηθεί από όλο το φάσμα των αναγνωστών! Το προτείνω σίγουρα αν κάποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω! 

“No one can kiss me like you do.”

Βαθμολογία: 3.7/5 

You Might Also Like

2 σχόλια

Popular Posts