MAY FAVORITES!

Ιουνίου 05, 2015


Music: Η Gabriella και ο Hobbie Stuart έκαναν cover το τραγούδι Love Me Like You Do και νομίζω μ'αρέσει ακόμα περισσότερο και από το πρωτότυπο. Αξίζει να το ακούσετε! 

Youtube Video: Επειδή γέλασα μέχρι διακρίων Couples Yoga Fail- ThatcherJoe

Book Favorite: Όλοι η σειρά αλλά κυρίως το After We Fell της Anna Todd. Όπως είπα και στο Wrap Up του Μαΐου. Δεν είναι ένα βιβλίο που θα το πρότεινα αλλά προσωπικά ένιωσα πως συνδέθηκα τόσο πολύ με αυτούς τους δύο χαρακτήρες. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. 

Ανακαλύπτοντας: Έχει σχεδόν τέσσερις μήνες που άρχισα να διαβάζω ιστορίες στο wattpad. Όσοι δεν γνωρίζετε το Wattpad είναι μια κοινότητα γραφής δηλαδή όσοι χρήστες θέλουν μπορούν να ανεβάσουν τα δικά τους άρθρα, ιστορίες και Fanfiction. Το σίγουρο είναι πως τον τελευταίο μήνα το έχω κάψει!!! Μπορεί να έχω διαβάσει πάνω από 50 διαφορετικές ιστορίες και μπορώ να πω, πως υπάρχουν μερικά πραγματικά διαμαντάκια εκεί μέσα που αξίζουν πολύ να εκδοθούν. 

New series: Ξεκίνησα την σειρά From Dusk Till Dawn του Netflix. Είμαι στο έκτο επεισόδιο και πραγματικά την απολαμβάνω απίστευτα. Αν σας αρέσουν τα θρίλερ δράσης σίγουρα να την τσεκάρετε. 

Άρθρο: Διάβασα ένα πολύ ωραίο κείμενο το πόσο θλιβερή έχει καταντήσει η «πολιτισμένη» Ευρώπη από το site πιτσιρίκος

Blogs: Ένα καταπληκτικό κείμενο από το Blog cocooningcat με τίτλο Απομυθοποιώντας τις Πανελλήνιες

Movies: Μέσα στον Μάιο είδα μόνο δύο ταινίες το Copenhagen και το Avengers: Age of Ultron εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους αλλά εξίσου απολαυστικές! 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ καλό το blog "πιτσιρίκος", δεν το είχα ξαναπετύχει! Σκέφτομαι κι εγώ να ξεκινήσω From Dusk, μία φίλη μου έχει τρελαθεί με αυτή τη σειρά. Τι γλυκό που είναι το cover της Goulding! Έχεις δίκιο ;) Μ'αρέσει πολύ να διαβάζω τα favorites σου, παίρνω ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ τυχαία το είχα πετύχει μια φορά και πραγματικά ανεβάζει μερικά πολύ ωραία άρθρα!
      Να την ξεκινήσεις δεν είναι τίποτα το συγκλονιστικό αλλά βλέπετε πολύ ευχάριστα κ είναι εθιστική...!
      Χαίρομαι πολύ! :D

      Διαγραφή

Popular Posts