January Wrap up & TBR

Φεβρουαρίου 07, 2019



Πρώτη μου επαφή με τον Σαμαράκη. Το Ζητείται ελπίς είναι μια συλλογή 12 διηγημάτων που διαδραματίζονται γύρω στην δεκαετία του '50. Αν και οι περισσότερες ιστορίες είναι στενάχωρες με τον πόνο και την απόγνωση των ηρώων να μην βρίσκει τελειωμό. Το βιβλίο σου αφήνει μια ελπίδα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να συμβεί τελικά..... Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταια! 
Βαθμολογία: 4/5 Αστέρια

Δεν θα πω ψέματα περίμενα πολλά πολλά περισσότερα απο αυτα τα βιβλία! Λόγο ότι έχει να κάνει με την Ιαπωνία και το όλο κόνσεπτ που θύμιζε τις ταινίες Mulan της disney. Αλλά τελικά απογοητεύτηκα. Οι χαρακτήρες ήταν πραγματικά από τους πιο αδιάφορους και άχρωμους που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Το ρομάντζο δεν το σχολιάζω καν τόσο κακό ήταν ενώ στην ιστορία είχε πολλούς χαρακτήρες που δεν εξυπηρετούσαν σε τίποτα στην πλοκή. Στα θετικά το Japan/Mulan vides του βιβλίου αλλά και οτι ήταν πολύ ευκολοδιάβαστο! 
Βαθμολογία 1ου: 3/5 Αστέρια
Βαθμολογία 2ου: 3/5 Αστέρια

H σειρά Shadow Falls ήταν απο τις πρώτες που κάθισα να διαβάσω στα αγγλικά πριν απο περίπου 7 χρόνια (Πωω σαν να παρά μεγάλωσα 😲). Δεν είναι σίγουρα η καλύτερη σειρά που θα βρεις εκεί έξω αλλά είμαι συναισθηματικα δεμένη μαζί της. Είχα ξεχάσει πόσο χιουμοριστικές ήταν οι ατάκες που γράφει η Hunter. Eνώ το τέλος ήταν το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσαμε να έχουμε! 
Βαθμολογία: 4.5/5 Αστέρια

Το Μυστικό Της Έλα Και Του Μίσα είναι ένα ρομαντικό βιβλίο (Αν περιμένει κάποιος κάτι πολύ ερωτικό λόγο των εκδόσεων μάλλον θα απογοητευτεί) εξαιρετικά καλογραμμένο ευχάριστό, διασκεδαστικό και τρυφερό με μια Έλα βαθιά πληγωμένη και ένα Μίσα σκέτη γλύκα. Δυο κολλητοί φίλοι που προσπαθούν να διώξουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και να προχωρήσουν μπροστά. Κριτική εδώ! Kριτική εδώ
Βαθμολογία: 4/5 Αστέρια

Ηταν η πρώτη μου ανάγνωση μέσα στο 2019 και μπορώ να πω με σιγουριά οτι δεν ξεκίνησε όπως την περίμενα. Ενώ είχε τις προδιαγραφές να είναι ένα καλό βιβλίο. Το θέμα του ηταν πολύ ενδιαφέρον στην εκτέλεση όμως κάπου χάθηκε. Κουραστικό, επαναλαμβανόμενο, ρηχό δεν έβγαζε πολλές φορές καθόλου νόημα.... 
Βαθμολογία: 1.5/5 Αστέρια

Είναι ένα βιβλίο που δεν έχω ακούσει να τον συζητάνε ιδιαίτερα στην book κοινότητα. Έτσι όταν ξεκίνησα να το διαβάζω ένα βράδυ στο Kindle δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες. Με εξέπληξε ευχάριστα όμως ήταν ελπιδοφόρα καλό! Απολαυστικό, ατμοσφαιρικό και με πιασάρικη γραφή! Εκεί που χάνει το βιβλίο είναι πως καμιά φορά η συγγραφέας γίνεται υπερβολικά περιγραφική με αποτέλεσμα να σε αποσυντονίζει! Κριτική εδώ! 
Βαθμολογία: 4/5 Αστέρια

To Slammed το διάβασα πρώτη φορά το 2015 και ήταν η πρώτη μου επαφή με την Colleen Hoover έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε αλλά παραμένει ένα απο τα αγαπημένα μου. Αν θέλετε κάτι γλυκό, ρομαντικά τρυφερό με οικογενειακά και κοινωνικά στοιχεία και πολύ όμορφη ποίηση το Slammed είναι το βιβλίο σας! Κριτική εδώ
Βαθμολογία: 5/5 Αστέρια

Υπέροχο βιβλίο! Σίγουρα ένα απο τα καλύτερα βιβλία του είδους! Ο κόσμος που έχει φτιάξει ο Perce Brown είναι ανεπανάληπτος. Απλά εξαιρετικό να το διαβάσετε!!!! Κριτική εδώ!

  • Τα βιβλία που έχω σκοπό να διαβάσω μέσα στον Φεβρουάριο! 


Xρυσός Γιος - Pierce Brown
Το θήραμα - Fukuda Andrew
The Winner's Kiss - Marie Rutkoski
The princes and the Goblin - George Macdonald




You Might Also Like

6 σχόλια

  1. To Slammed θελω να το διαβασω εδω και πολυ καιρο!Τελεια!
    Για τον Νταροου ξερεις, μην επαναλαμβανομαι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου σχολίασα και εγώ στο άστρο της αυγής αλλά δεν αποθηκεύονται για κάποιο λόγο τωρα τελευταια τα σχόλια μου :/
      To Slammed είναι πολύ γλυκό και αγαπησιάρικο και αν σου αρέσει και η ποίηση θα το λατρέψεις!
      Νταροου in love <3

      Διαγραφή
    2. Ωχ αληθεια??θα κατσω να το τσεκαρω..Δεν είχα ιδεα.
      Μου αρεσει η ποιηση. Θα το διαβασω μεσα στο μηνα με το καλο <3

      Διαγραφή
    3. Μαλλον έχω εχω το θέμα! Πρεπει να δω γτ το κάνει....

      Πιστεύω θα σου αρέσει! Eίναι γλυκό και τρυφερό για εμενα απο τα καλύτερα της Hoover!

      Διαγραφή
    4. Έχεις διαβασει το It ends with us? Πραγματικα ειναι αυτο που ξεχωριζω και με διελυσε. Μονο το ugly love δεν μου αρεσε...

      Διαγραφή
    5. Oχι δεν το εχω διαβάσει ακομα! Αλλά σίγουρα θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία οπως κ το Maybe Someday. Απο δικά της διαβασα το Hopeless & το Slammed που ξεχωρισα πιο πολύ! Και το Confess με το Ugly Love μου φάνηκαν αρκετά κατώτερα.

      Διαγραφή

Popular Posts