Archer's Voice - Mia Sheridan

Νοεμβρίου 10, 2019


"Και τώρα πια στις καταιγίδες θα σκέφτομαι εσένα. 
Εσένα και τίποτα άλλο"

Η φωνή του τοξότη είναι ένα βιβλίο trend τον τελευταίο καιρό. Όπου σταθείς και κοιτάξεις Instagram, Goodreads, Blogs θα δεις κόσμο να μιλάει για αυτό και να το βαθμολογεί πολύ υψηλά. Αποτέλεσμα αυτού να μου τραβήξει το ενδιαφέρον και να θέλω οπωσδήποτε να το διαβάσω! Φυσικά είχα μια συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί πολλές φορές την πατάω από τον μεγάλο μου ενθουσιασμό, τελικά όμως από τις πρώτες κιόλας σελίδες του βιβλίου μου έφυγαν όλοι οι ενδοιασμοί και μπήκα κατευθείαν με τα μούτρα στην ρομαντική ιστορία του Archer και της Bree. 

"I know I’m probably the last person you want to see right now, 
but I just thought if I sat on your porch, you wouldn’t be scared. 
You wouldn’t be alone."

H Μπρι μετά από μια μεγάλη απώλεια αποφασίζει να φύγει μακρυά από το σπίτι της και να ταξιδέψει σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, να αφήσει πίσω της την θλίψη της και να κάνει μια νέα αρχή, μέχρι να νιώσει ότι μπορεί να σταθεί ξανά γερά στα πόδια της. Όταν η ίδια συναντήσει τον Άρτσερ έναν γοητευτικό νέο, άλλα ιδιαίτερα απόμακρο από την υπόλοιπη κοινωνία της πόλης, αναγνωρίζει κατευθείαν τον πόνο και την θλίψη στα μάτια του γιατί είναι σαν να βλέπει τα δικά της. Τότε θα αποφασίσει πως θέλει να τον πλησιάσει, να γίνει φίλη του και να μάθει τι του συνέβη στην ζωή του. Αλλά με τον καιρό θα ανακαλύψει πως κάποιες ιστορίες πονάνε πολύ για να ειπωθούν.

"Δεν ήξερα αρκετά πράγματα για να μπορώ να σε ονειρευτώ 
αλλά είσαι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" 

Ο Άρτσερ έχει ζήσει μια μοναχική ζωή και από μικρό παιδί κουβαλάει το βάρος των πράξεων των γονιών του. Κάνεις δεν είναι δίπλα του για να δει τον άνθρωπο που είναι σήμερα. Ένας γλυκός και καλόκαρδος νέος γεμάτος μεράκι για την ζωή, παρά μόνο υποθέτουν πράγματα για αυτόν και διαδίδουν φήμες. Η Μπρι θα είναι αυτήν που θα του ξανά ανάψει την σπίθα για ζωή και η ίδια θα βρει το καταφύγιο που πάντα επιζητούσε. Μπορεί αρχικά να δείχνει δισταχτικός και να προσπαθεί να την απομακρύνει από δίπλα του, άλλα η επιμονή και η ζωντάνια της θα τον αφοπλίσει! 


O Άρτσερ δεν είναι ο κλασικός ήρωας που βλέπουμε συνήθως στα ρομαντικά βιβλία. Δεν είναι το τυπικό κυρίαρχο αρσενικό που ξέρει τι θέλει, έχει εμπειρία και διεκδικεί. Είναι απλά το καλό παιδί, στην κυριολεξία έχει μια καρδιά και ψυχή παιδιού, είναι γλυκός, στοργικός και μάλλον ο άνδρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα να κάνει οικογένεια! Και μου είχε λείψει πάρα πολύ να διαβάσω ένα βιβλίο που κεντρικός ανδρικός χαρακτήρας να είναι έτσι. Ήταν φοβερά αναζωογονητικό και το απόλυτο φτερούγισμα που ήθελα στο στομάχι μου! 

Από την άλλη η Μπρι ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια! Δυναμική χωρίς υπερβολές, πνευματώδης και έξυπνη. Έβαλε ως στόχο της να έρθει κοντά στον Άρτσερ και να τον βοηθήσει και το κατάφερε! Η αγάπη και η υποστήριξη που του παρείχε ήταν αυτό που χρειαζόταν! Έγινε η πρώτη του φίλη, στην συνέχεια ο πρώτος του έρωτας, το πρώτο του φιλί και η μια και μοναδική γυναίκα της ζωή του. 


Η ζωή δεν είναι εύκολη, όπως και οι σχέσεις! Η Μπρι και ο Άρτσερ θα δοκιμαστούν, θα μάθουν να εμπιστεύονται, να κάνουν υποχωρήσεις και να αφήνουν πίσω τους, τους δαίμονες του παρελθόντος! Το βιβλίο αυτό με ταξίδεψε αφάνταστα, με έκανε να ονειροπολώ και να σκιρτάει η καρδιά μου, κάθε φορά που γύρναγα τις σελίδας ενώ ο επίλογος άφησε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλι μου για ώρες. 

"Κάποια μέρα, είπα, όταν θα είμαστε γέροι με γκρίζα μαλλιά, θα είσαι ξαπλωμένη δίπλα μου στο κρεβάτι, όπως τώρα, 
και θα σε κοιτάξω στα μάτια ξέροντας ότι υπήρξες μόνο εσύ. 
Και αυτή θα είναι η μεγάλη χαρά της ζωής μου, Μπρι Πρέσκοτ."



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 







You Might Also Like

4 σχόλια

Popular Posts