If I Stay Movie Review

Νοεμβρίου 20, 2014


Η ταλαντούχα Mia θεωρούσε μέχρι πρόσφατα, πως η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της, θα ήταν, είτε να ακολουθήσει το όνειρο της και να πάει στο μουσικό σχολείο Juilliard, είτε να ζήσει ακόμα πιο έντονα την καθημερινότητα της με το αγόρι της ζωής της, τον Adam. Όλα θα αλλάξουν όμως, όταν θα πέσει σε κόμμα, μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Καθώς θα βιώσει την εμπειρία πραγματικότητας έξω από το σώμα της, θα πρέπει να αποφασίσει, αν θέλει να επανέλθει στην ζωή, ή να φύγει για πάντα κι αυτήν σαν τους γονείς της. Ο δρόμος του «ταξιδιού» της θα την φέρει αντιμέτωπη σε στιγμιότυπα διαφορετικής καθημερινότητας που δεν μπορούσε προηγουμένως να δει. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη της πρόκληση. 

H Chloe Grace Moretz θεωρείται από τους περισσότερους ότι είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι του Hollywood, μια καταπληκτική ηθοποιός αφού το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά με το ταλέντο της και σ'αυτήν την ταινία. Ο Jamie Blackley αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό, είναι συμπαθέστατος ενώ έκλεψε την παράσταση με την αμεσότητα του. 

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει εξαιρετική χημεία ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως κατάφεραν να μου δώσουν πολλά περισσότερα συναισθήματα από ότι όταν διάβαζα το ίδιο το βιβλίο (Το όποιο είναι πολύ καλό) αλλά ίσως για πρώτη φορά αν μου έβαζε κάποιος να διαλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα την ταινία! 

Η σχέση των γονιών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας. Είναι ωραία να βλέπεις γονείς που θα αποτελούσαν πρότυπο και στην πραγματική ζωή αφού δείχνουν με κάθε τρόπο πάντα την αγάπη τους, είναι υποστηρικτικοί και εξαιρετικά πρωτότυπη! 

Γενικά η ταινία είναι κάτι πολύ φρέσκο για το είδος, ένα πραγματικά όμορφο ρομαντικό φιλμ, με ηθοποιούς που παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι πολύ καλή, έχει εξαιρετική σκηνοθεσία, μουσική και Soundtrack, με υπόθεση που σε κρατάει ενώ πολλές φορές καταφέρνει και να σε συγκινήσει.




You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Παρακολούθησα μια συνέντευξη της συγγραφέας που μιλά για την ιστορία πίσω από το βιβλίο, είναι υπέροχη, αν έχεις χρόνο δες την :)
    https://www.youtube.com/watch?v=KgPBXupHGG0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Overtheplace
    Ααα πολύ ενδιαφέρον! Θα το κοιτάξω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτική ταινία, φοβερό βιβλίο και η μουσική άπαιχτη!!! Ειδικά το say something που το αγαπώ από καιρό, ταίριαζε απόλυτα!!! Α και να μην ξεχαστεί: ωραίο review!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσάνθη μου σ'ευχαριστώ πολύ!
    Θα συμφωνήσω απόλυτα πολύ όμορφη ταινία! Και το τραγούδι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts