NOVEMBER 2014 WRAP UP

Νοεμβρίου 30, 2014


Οφείλω να πω αρχικά πως Jay Mclean πραγματικά με σκοτώνει με τα βιβλία της! Σου δημιουργεί ένα ψυχολογικό πόλεμο, αφού σου καταστρέφει και σου ξανά κολλάει την καρδιά σου συνέχεια και χωρίς δισταγμό! Ενώ ο Jay μετά από αυτό το βιβλίο μπαίνει και επίσημα στους φανταστικούς άνδρες μου :P Γενικά πάντως το τρίτο βιβλίο της σειράς θα σας καθηλώσει εξίσου μετά υπόλοιπα και θα σας ταξιδέψει στο γεμάτο πόνο και έρωτα κόσμο του! 
Η βαθμολογία μου: 5/5 αστέρια.

To Graphic Novel μέσα γράφει ότι απευθύνεται για παιδιά ηλικίας 8-13. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν σε αυτήν την ηλικία ένα παιδάκι θα μπορούσε να το διαβάσει γιατί είναι πραγματικά πολύ τρομαχτικό ακόμα και για μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλά σίγουρα θα τους μείνει μια αξέχαστη εμπειρία! Η τέχνη και η ζωγραφική της Carroll είναι φανταστική με χρώματα γύρο από το κόκκινο, το μαύρο και το γκρι συνθέτη τον δικό της κόσμο, των κόσμο των χαμένων κοριτσιών και των δαιμόνων, με ξόρκια και μαγικά δάση, με λύκους και μάγισσες, που μόνο να σας καθηλώσει μπορεί! 
Η βαθμολογία μου: 4/5 αστέρια.

Είχα ξεχάσει πόσο απολαυστικιά ήταν αυτήν η σειρά! Τόσο πρωτότυπη και έξυπνη! Βρισκόμαστε τρία χρόνια μπροστά από τα προηγούμενα γεγονότα έτσι η τροχιά της ιστορίας μας είναι πολύ διαφορετική. Η πρώτες 24 σελίδες είναι πιο αργές, πιο σκοτεινές βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο για τους ήρωες μας στην συνέχεια όμως η δράση και τα γεγονότα παίρνουν τα πρωτεία μην αφήνοντας μας να πάρουμε ανάσα! Με ταξίδεψε και με έκανε να ερωτευτώ τους χαρακτήρες και την ιστορία για ακόμη μια φορά. 
Η βαθμολογία μου: 5/5 αστέρια.

Ένα ακόμα βιβλίο της Elaine Cunnigham  γύρο από τον κόσμο του Pathfinder. Ίσως ένα από τα πιο αδύναμα της, αφού δεν είναι και το καλύτερο βιβλίο της χωρίς να το κάνει αυτό τραγικά κακό! Έχει καταπληκτική γραφή όπως μας έχει εξάλλου συνηθίσει, η ανάπτυξη του κόσμου είναι εξαιρετική αλλά ακριβώς αντίθετα η ανάπτυξη των δύο πρωταγωνιστών είναι πολύ αδύναμη  κάτι που ρίχνει ολόκληρη την ιστορία! Οι κακή της ιστορίας κλέβουν ολοκληρωτικά την παράσταση ενώ μ'άρεσε πολύ που μας απαντήθηκαν κάποια αναπάντητα ερωτήματα! 
Η βαθμολογία μου: 3/5 αστέρια.














You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Αχ πόσο θέλω να διαβάσω τα Saga!!
    Yayy για Through The Woods :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως το Winter Witch το βρήκα πολύ μέτριο, αν και μου έχουν πει ότι έχει γράψει πολύ ωραία βιβλία για τα Forgotten Realms η Cunningham. Όπως μου εξήγησε ο Dave (Gross), είχε διάφορα προσωπικά προβλήματα και προβλήματα υγείας και η Paizo έβαλε αυτόν να ολοκληρώσει το βιβλίο τελικά, βασισμένος στις σημειώσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @overthaplace!
    Πρέπει να τα διαβάσεις! Υπέροχη σειρά! Στις κορυφαίες μου! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @elgalla
    Και εγώ το περίμενα καλύτερο είναι η αλήθεια! Έχανε σε πολλά σημεία! Αχα δεν το ήξερα καθόλου αυτό! Ενδιαφέρον, σίγουρα θα έπαιξε το ρόλο του και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts