Νεανικές σειρές (Part 2)

Οκτωβρίου 01, 2013

                                                       
                                         PRETTY LITTLE LIARS
Το Pretty Little Liars (Όπου έχουμε κάνει και αναφορά και άλλη φορά) είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά Θρίλερ-μυστηρίου και είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Sara Shepard. Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές των Spencer, Hanna, Emily και Aria,όπου είναι τέσσερα κορίτσια των οποίων οι κλίκα καταρρέει μετά την εξαφάνιση της βασίλισσα τους ,Alison. Ένα χρόνο αργότερα, θα αρχίσουν να λαμβάνουν μηνύματα από ένα μυστηριώδες σχήμα με το όνομα «Α», ο οποίος απειλεί να εκθέσουν όλα τους τα μυστικά. Κατά την πρώτη σεζόν, νομίζουν ότι είναι η ίδια η Alison που τους στέλνει τα απειλητικά μηνύματα αφού είναι ακόμα εξαφανισμένη, αλλά μετά που το δολοφονημένο της σώμα βρίσκεται, τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει τα μυστικά-συμπεριλαμβανομένων και τις μεγάλες κρυφές αλήθειες που μόνο Alison ήξερε. Τα κορίτσια συνεχίζουν να ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "Α" και την εξαφάνιση της Alison,διακινδυνεύοντας την ζωή τους. Κύριοι χαρακτήρες Spencer Hastings ,το «έξυπνο κορίτσι» της ομάδας.Είναι μια ακραία τελειομανής που πάντα προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πλούσιους γονείς της, οι οποίοι δείχνουν περισσότερη προτίμηση και αγάπη προς την μεγαλύτερη αδελφή της Melissa,ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Alison ζωντανή. Hanna Marin,το "It girl" της ομάδας που αγωνίζεται με θέμα την αυτο-εικόνα της και την βουλιμία.Η Hanna θα μετατραπεί η ίδια στη συνέχεια στο πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο,μαζί με την καλύτερη φίλη της, Mona Vanderwaa, και θα ερωτευτεί  τον Caleb Rivers, έναν χάκερ τηλεφώνου.Η Hanna δεν είναι το πιο λαμπρό κορίτσι στην ομάδα, αλλά είναι η χαρούμενη της παρέας και πάντα δίπλα στους φίλους της.Aria Montgomery, το "καλλιτεχνικό κορίτσι'' της ομάδας, η οποία επιστρέφει στο Rosewood με την οικογένειά της μετά από ένα χρόνο στην Ισλανδία. Σε ένα μπαρ,συναντά Ezra Fitz και ξεκινούν μια φάση, μόνο για να ανακαλύψει την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς ότι είναι ο καθηγητής Αγγλικών της.Αποφασίζουν να συνεχίσουν κρυφά τη σχέση διακινδυνεύοντας έτσι πάρα πολλά. Emily Fields, το "κορίτσι jock" της ομάδας. Αθλητικός τύπος που λατρεύει την κολύμβηση. H Emily  ήταν αυτήν που ήταν πιο κοντά στην Alison πριν από την εξαφάνιση της και ήταν επίσης ερωτευμένη μαζί της. Στην συνέχεια ερωτεύεται την Maya. Η Alison DiLaurentis πρώην "βασίλισσα" της κλίκας τους και το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο πριν από την εξαφάνιση της. Η Alison ήταν ειδικευμένοι στην εξεύρεση τρόπων για να εκβιάσει τους πάντες,και πολλοί άνθρωποι την μισούσαν. Φρόντιζε τους φίλους της άλλα τους χειραγωγούσε ταυτόχρονα ένω ήξερε τα μεγαλύτερα μυστικά όλων,τα δικά της όμως μυστικά δεν τα γνώριζε κανείς. Η Κύρια προϋπόθεση της επίδειξης περιστρέφεται γύρω από το μυστήριο της δολοφονίας της Alison.Αγαπημένη σειρά, που το μυστήριο σου κόβει την ανάσα! Μπορεί σαν πρώτη ματιά να μην γεμίζει το μάτι, αλλά αξίζει πραγματικά! 

                                                  Hart Of Dixie
Όσο το σκέφτομαι τόσο συνειδητοποιώ ότι ίσως να μην έπρεπε να την βάλω αυτήν την σειρά γιατί δεν την λες και τόσο teen σειρά. Ίσως και να μην την λες καθόλου,αλλά παίζεται σε κατεξοχήν Εφηβικό και γυναικείο κανάλι. Το Hart of Dixie είναι μια αμερικανική κωμωδία-δράμα τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο The CW στις 26 Σεπτεμβρίου 2011. Η Ζόι Χαρτ είναι σίγουρη πως το σύμπαν έχει συνωμοτήσει υπέρ της. Όμορφη,προνομιούχα,ταλαντούχα,η Ζόι ονειρεύεται να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και να γίνει μια επιτυχημένοι καρδιοχειρούργος. Ο κόσμος σωριάζεται γύρω της όταν το μεγάλο της όνειρο γίνεται κομμάτια. Γνωρίζοντας για πρώτη φορά στην ζωή της την απογοήτευση,η Ζόι αποφασίζει να εγκαταλείψει την Νέα Υόρκη και να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας από τον μυστηριώδεις Δρ.Χαρλει Γουίκλ,έναν γιατρό από το νότο. Φορώντας της αγαπημένες της γόβες στιλέτο,η Ζόι αποχαιρετά το κοσμοπολίτικο Μανχάταν και κατευθύνεται στην μικρή,γραφική πόλη Μπλούμπελ στην πολιτεία της Αλαμπάμας. Εκεί όπου οι γείτονες έχουν την έννοια σου,ο ταχυδρόμος σε ξέρει με το μικρό σου όνομα αλλά και οι κάτοικοι δεν έχουν δει ποτέ ξανά μια κοπέλα σαν την Ζόι. Προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό πολιτισμικό σοκ,η Ζόι ταράζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως ο γιατρός,που την κάλεσε στο Μπλούμπελ πέθανε και πως κληρονομεί το 50% από το ιατρείο του! Παρά τα όσα λέγονται για την ζεστή φιλοξενία του Νότου,η Ζόι αρχικά συναντά μόνο εχθρούς και κλειστές πόρτες.Ο Δρ,Μπρικ Μπρίλαντ δεν ενθουσιάζεται καθόλου στην ιδέα πως θα πρέπει να μοιράζεται το ιατρείο του με μια νεραρή εισβολέα. Ακόμα και η κόρη του,Λέμον μια κλασική όμορφη κοπέλα του νότου,μεταμορφώνεται απο γλυκιά και ευχάριστη κοπέλα που ήταν στην χειρότερη εχθρό της. Οι μόνοι σύμμαχοι της Zόις είναι ο δήμαρχος,πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου Lavon Hayes, το sexy bad-boy και άτακτος γείτονας της Wade Kinsella, και ο όμορφος δικηγόρος Γιώργος Tucker - ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο αρραβωνιαστικός της Λέμον. Oι εκκεντρική χαρακτήρες και οι υπερβολικές αντιδράσεις τους θα κάνουν την Ζόι να σκεφτεί πως πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ν.Υ. Όμως οι επίσκεψη της σνοπ μητέρας της θα την κάνει να πάρει την μεγάλη απόφαση της ζωής της να παραμείνει στο Μπλουμπελ και να δοκιμάσει την τύχη της. Σύντομα θα ανακαλύψει την χαρά του να ζεις σε μια μικρή πόλη αλλά και μια πλευρά του εαυτού της,που δεν ήξερε ότι ήταν πάντα εκεί,κοντά στην καρδιά του νότου. Μια πολύ απολαυστική με πολύ χιούμορ αλλά και συναισθηματικές καταστάσεις που αξίζει μια ευκαιρία.
                                                               
                                                     THE O.C
To Τhe O.C είναι ένα από τα πιο γνωστά Εφηβικά δράματα!
Έχει 4 κύκλους και προβαλλόταν από το Fox. Στην Ελλάδα η περισσότερη το ξέρουν σαν California Teens έτσι το πρόβαλε το Star. Ο Ράιαν Άτγουντ, 16 ετών συλλαμβάνεται μαζί με τον αδελφό του να κλέβει ένα αυτοκίνητο, και όταν μετά από λίγη ώρα αφήνεται ελεύθερος η αλκοολική μητέρα του τον διώχνει από το σπίτι. Ο Σάντι Κόεν, ο δικηγόρος που τον έχει αναλάβει και τον έβγαλε αποφασίζει να τον φιλοξενήσει σπίτι του. Γρήγορα θα τον πάρει υπό την πλήρη προστασία του, και ο Ράιαν θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια κοινότητα πλουσίων χωρίς να προδώσει την εμπιστοσύνη του.  Θα γίνει γρήγορα πολύ φίλος με τον γιο του Σάντι τον Σέθ Κόεν και θα γνωρίζει την Μαρίσα, κόρη της Τζούλι και του Τζίμι Κούπερ. Το σκηνικό συμπληρώνει η πανέμορφη Καλιφόρνια με της παραλίες της τα υπέροχα γυμνασμένα κορμιά και τα πλούτη. Δεν είναι όμως όλα έτσι. Η παρέα του Orange Country Ράιαν,Σέθ,Σάμερ και Μαρίσα θα μας αποδείξουν το αντίθετο! Αγαπημένη σειρά! Έχω χρόνια που την έχω δει. Αλλά πάντα θα την αγαπώ!
TRAILER

                                             Switched at Birth
To Switched at Birth είναι μια ακόμη Αμερικάνικη Εφηβική σειρά του ABC που έκανε πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου του 2011. H Iστορία μιλάει για δύο κορίτσια την καλλιτεχνική Bay Kennish που ζει με μια πλούσια οικογένεια στα προάστια του Κάνσας με τους γονείς της και τον αδερφό της Toby και την Daphne μια κωφή κοπέλα λόγω μηνιγγίτιδας που μεγάλωσε σε μια φτωχή γειτονία με την ανύπαντρη αγαπημένη της μητέρα Regina. H Bay πάντα ένιωθε διαφορετική και πως δεν ταιριάζει με την οικογένεια της και όχι μόνο εξωτερικά έτσι μια μέρα οι φοβίες θα βγουν αληθινές, στο σχολείο θα ανακαλύψει ότι το αίμα της δεν ταιριάζει με αυτό που νόμιζαν οι γονείς της αλλά και η ίδια τόσο καιρό, θα το ψάξουν περισσότερο και θα καταλάβουν ότι η Bay δεν είναι η βιολογική του κόρη αλλά ότι κατά την γέννηση τους μπερδευτήκαμε στο μαιευτήριο από λάθος. Οι δύο οικογένειες θα γνωριστούν θα προσπαθήσουν να συμβιβαστούν με τα γεγονότα και να συμβιωσουν όλοι μαζί αρμονικά! Αν και είμαι ακόμη στην αρχή της σειράς! Είναι πολύ ωραία και ευχάριστη αξίζει να της ρίξετε μια ματιά! 

                                                   Teen Wolf
To Τeen Wolf είναι μια Αμερικάνικη σειρά του ΜΤV και βασίζεται στην ταινία του 1985 με το ίδιο όνομα. O Πρωταγωνιστής Scott McCall με τον κολλητό του φίλο tτον Stiles Stilinski θα ανακαλύψουν ένα βράδυ στο δάσος το πτώμα ενός άγνωστου, που είναι κομματιασμένο.Το ίδιο βράδυ Θα επιτεθεί στον Scott ένας λύκος και θα τον δαγκώσει από εκείνη την μέρα η ζωή του θα αλλάξει ριζικά. Θα δει αλλαγές στο σώμα του και θα αποκτήσει δυνάμεις που θα τον μεταμορφώσουν σε λυκάνθρωπο. Θα ερωτευτεί μια συμμαθήτρια του την Άλισον, θα βρει έναν προστάτη- μεγαλύτερο λυκάνθρωπο και μαζί με τον κολλητό του φίλο Stiles θα προσπαθήσουν να μάθουν γιατί ένας λυκάνθρωπος Άλφα, που είναι και αυτός που τον δάγκωσε στο δάσος, τον κυνηγά. Είναι η μεγάλη επιτυχία του μουσικού καναλιού MTV.  Πάει με την μόδα της εποχής και η βάση της μυθοπλασίας της είναι φανταστικά τέρατα και μύθοι που δεν είναι τόσο μύθοι τελικά μαζί φυσικά με τον έρωτα που δεν λείπει ποτέ από της εφηβικές σειρές! Την περιμένουμε κάθε καλοκαίρι! Πολύ ωραία σειρά. Κάθε φορά που την βλέπω την ευχαριστιέμαι όλο και περισσότερο! 

The Secret Life of the American Teenager
Μια ακόμη επιτυχημένη teen σειρά του ABC Family! Τον πρώτο κύκλο τον έχουμε δει και στην Ελλάδα από τον Ant1. Και έχει κερδίσει πολλά βραβεία εφήβων!
Η Amy μια καθημερινή έφηβη μένει έγκυος μετά από την νύχτα που πέρασε με τον Ricky Underwood στην κατασκήνωση  το καλοκαίρι. Εκμυστηρεύεται το μυστικό της στις κολλητές της Lauren και Madison που προσπαθούν να την πείσουν να βγει έξω με τον Ben Boykevich, ένας συμμαθητής που είναι ερωτευμένος μαζί της, να τον τυλίξει επειδή είναι πλούσιος και να ζήσει μαζί του. Η Amy αρνείται να του κάνει κάτι τέτοιο και λέει στον Ben όλοι την αλήθεια αυτός παρόλο αυτά μένει δίπλα της και την υποστηρίζει όσο κανένας. Όταν Ricky ανακαλύπτει ότι είναι ο πατέρας, ο ίδιος είναι πρόθυμος να δώσει ένα μέρος της ζωής του για το μέλλον του παιδιού του, προκαλώντας στην Adrian Lee, την φίλη του να ζηλέψει. Ειδικά για το γεγονός ότι ο Rick βάζει στην ζωή του την όμορφη θρησκευόμενη παρθένα Grace Bowman. Ο Ricky και ο Ben θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την προσοχή της Amy αλλά και του παιδιού στο μεγαλύτερο μέρος της παράστασης!Μια ακόμη πολύ καλή σειρά! 
















You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts