Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Top Love Triangles Part 1

Πόση δεν έχουμε μαλώσει για τα ξακουστά αυτά ερωτικά τρίγωνα. Ο ένας υποστηρίζει την μια μεριά ο άλλος την άλλη. Και έτσι ξεκινάει μια αντιπαράθεση χωρίς τελειωμό. Μπορεί προσωπικά να μην είμαι φαν, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως υπάρχουν και τα ερωτικά τρίγωνα που αγαπήσαμε! 
Έτσι σήμερα θα δούμε μερικά ερωτικά τρίγωνα που δίχασαν τον κόσμο των βιβλίων!

                                                   Twilight Saga:

Πως να μην ξεκινήσω με το πιο γνωστό και περιβόητο Έντουαρντ-Μπέλα-Τζέικομπ! Ένα ερωτικό τρίγωνο που να πω την αλήθεια προσωπικά ποτέ δεν με δίχασε και δεν βρίσκω και λόγο ύπαρξης. Από την μια έχουμε τον Edward τον μοναδικό και μεγάλο έρωτα της Bellas, ένας έρωτας που δεν έχει μέλλον αφού ο ίδιος είναι ένα Vampire και εκεί μπαίνει ο Jacob ο στοργικός νεαρός φίλος της Bellas που τυγχάνει να είναι και Λυκάνθρωπος και θα τις σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές της. Πάντως καλός χρυσός ο Jacob και στάθηκε στην Bella σε μια δύσκολη στιγμή της, αλλά ήταν μόνο για να είναι φίλος. Το περίεργο για μένα είναι πως έχει αρκετούς φαν και πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο. Γιατί όπως και να το κάνουμε η Bella μόνο με έναν έπρεπε να είναι και το ήξερε και η ίδια με τον Edward! 

Vampire Diaries Series:
Καλά εδώ και αν δεν γίνεται σφαγή! Αφού χιλιάδες κόσμου είναι χωρισμένη στα περιβόητα Delena-Stelena στρατόπεδα και μαλώνουν όλοι μέρα με τον πιο θα πρέπει να καταλήξει η όμορφη Elena! Εγώ σε αυτήν την κατηγορία δεν μπορώ να πω είμαι αντικειμενική. Από ότι έχετε καταλάβει από κάποιες άλλες αναρτήσεις. Είμαι Delena! Αλλά αυτό μέσα από την τηλεοπτική σειρά και όχι τα βιβλία. Από τα βιβλία έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα. Και εκεί η σχέση elena-stefan είναι η ίδια νερόβραστη όπως και στην τηλεοπτική σειρά αλλά δεν μπορείς να πεις πως την έχει διχάσει και καθόλου ο Damon. Πάντως έχω διαβάσει πως στο τέλος μένει με τον άλλο αδερφό άρα θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις... 


Vampire Academy Series 
Ένα ακόμη ερωτικό τρίγωνο που έχει διχάσει πολλούς. Ρόουζ-Ντιμίτρι-'Αντριαν! Εμένα πάλι δεν με δίχασε και πολύ! Μ'αρέσει πάρα πολύ ο Άντριαν (ειδικά μέσα μέσα από την σειρά Bloodlines απλά τον λάτρεψα) Αλλά ο Ντιμίτρι (Αχ Ντιμίτρι!) είναι ο απόλυτος όπως και να το κάνουμε. Και δεν θα μπορούσε να καταλήξει με κανέναν άλλο η Ρόουζ. Μετά από όλα όσα πέρασαν αν δεν κατέληγαν μαζί θα πήγαινα να κάνω μια επίσκεψη την κυρία Richelle Mead αυτό είναι σίγουρο. Έγιναν πολλά λάθη σε αυτό το τρίγωνο και πληγώθηκαν σε διαφορετικές καταστάσεις όλοι. Αλλά μια ήταν η επιλογή της Ρόουζ και το ξέραμε όλοι. Ήταν πλασμένη για να είναι μαζί Ρόουζ-Ντιμίτρι!

The Infernal Devices Trilogy: 
Νομίζω το πιο όμορφο ερωτικό τρίγωνο που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής! Γιατί και οι δύο άντρες της ζωής της Τέσα είναι υπέροχη.  Από την μια υπάρχει ο  παθιασμένο,σαρκαστικός αστείος και σέξι Γουίλ και μετά ο μετρημένος γλυκός και τρυφερός Τζέμ. Εντάξει εγώ είμαι teem Γουίλ γιατί όπως και να το κάνουμε έχει πιστεύω το κάτι παραπάνω, αλλά την καταλαβαίνω τόσο απόλυτα την Τέσα για τον διχασμό της! Η απόλυτη αγάπη διχασμένη στα δύο... 

The Hunger Games Trilogy:
OMG! Πάνω σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο έχουν γίνει τόσες και τόσες πολλές συζητήσεις. Και αμφιβάλω αν θα καταλήξουν κάπου οι δύο πλευρές.
Κάτνις-Πίτα-Γκέιλ! Ένα ακόμη ερωτικό τρίγωνο που πολύ το έχουν μπλέξει με τις εικόνες και την μορφή της ταινίας και όχι τόσο των βιβλίων. Ένα ερωτικό τρίγωνο που εγώ προσωπικά έχω κάποιες ενστάσεις στην διαχείριση του, αλλά  κατέληξα μετά από σκέψη πως ναι η Κάντις έπρεπε να είναι με τον Πίτα και μόνο με αυτόν. Γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν αυτός που ήταν πραγματικά μαζί της σε όλα. Θυσίασε και πλήρωσε πάρα πολλά. Και όπως και να το κάνουμε ο Γκέιλ τελικά δεν συμπεριέλαβε μέσα στην ζωή του την Κάντις.

 A Beautiful Dark Series:
 
Σκάι-Άσερ-Ντέβιν. Ένα ακόμη ερωτικό τρίγωνο που δεν μπαίνεις καθόλου σε δίλημμα.  Από την αρχή για μένα ήταν φανερό ποιον έπρεπε να διαλέξει και φυσικά αυτός είναι ο Άσερ! Και μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα αφού ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, και η Σκάι να επέλεξε ένα ξεχωριστό δικό της δρόμο. Όμως μια είναι η σωστή επιλογής της και ακούει στο όνομα Άσερ. Μετά από αυτά που έκανε ο Ντέβιν απλά δεν γίνεται με τίποτα να είναι ποτέ μαζί. Την πρόδωσε ανεπανόρθωτα και όσο και να προσπαθεί να αλλάξει την βλακεία που έκανε δεν ξεχνιέται εύκολα. Αν την αγαπούσε πραγματικά θα είχε την δύναμη να μην τα κάνει όλα αυτά. Πιστεύω πως το τέλος η Σκάι θα μείνει με τον Άσερ. Αυτόν αγαπάει πραγματικά. Και αυτός αυτήν! 

Starcrossed Series:
  
Έλεν-Λούκας-Ωρίωνας! Το τελευταίο ερωτικό τρίγωνο που θα δούμε. Με όλες αυτές τις καταστάσεις που γίνονται στο βιβλίο η Έλεν με τον Λούκας δεν μπορούν να είναι μαζί. Και κάπως έτσι μπαίνει στο παιχνίδι ο Ωρίωνας. Ο οποίος  Ωρίωνας είναι η προσωποποίηση του sexy ατόμου! Προσωπικά είμαι απόλυτα διχασμένη γιατί ο Λούκας είναι ο Λούκας όπως και να το κάνουμε αλλά και ο Ωρίωνας είναι πειρασμός και ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας... Δεν ξέρω, περιμένω με αγωνία και εγώ το τελευταίο βιβλίο για να μάθουμε ποιον τελικά επιλέγει.   

THE END!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ!

Όλοι μας κατά καιρούς θυμόμαστε τα αγαπημένα μας παιδικά κινούμενα σχέδια. Cartoon και anime που μας έκαναν να σηκωνόμαστε τα ξημερώματα του Σαββατοκύριακου και να μην ξεκολλάμε μπροστά από την τηλεόραση. Παρακάτω σύλλεξα μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά! 
Pokémon Ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιβόητο Πόκεμον; Ένα από τα πιο αγαπημένα anime της παιδική μου ηλικίας. Το κόλλημα που είχε ξεκινήσει πριν περίπου 15 χρόνια, μια σειρά με πάνω από 800 επεισόδια! Η σειρά ξεκινάει με τον Ash και την Misty που μέσα από ένα περιπετειώδης ταξίδι προσπαθούν να συλλέξουν τα καλύτερα Pokemon για να γίνουν οι μεγαλύτεροι εκπαιδευτές. 
Recess (Tο Διάλειμμα) Μια σχετικά πιο πρόσφατη σειρά. Γυρισμένη το 1997 της Disney που προβαλλόταν καθημερινά από την κρατική τηλεόραση! Ξεχωριστή, έξυπνη που κάθε παιδί θα ταυτιζόταν και θα αγαπούσε. Η σειρά περιστρεφόταν γύρω από τις σχολικές περιπέτειες μίας παρέας μαθητών, του Τι Τζέι και των φίλων του Βινς, Σπινέλι, Γκρέτσεν, Μάικυ και Γκας.
Candy Candy Ιαπωνικό Manga κινο…

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Part 1

Σε μια εποχή που η Αμερικάνικη τηλεόραση διανύει την καλύτερη εποχή της και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως συναγωνίζεται τον ίδιο της τον Κινηματογράφο μερικές φορές ξεπερνώντας τον, υπάρχει και η δική μας ξεχασμένη ήπειρος που μας έχει δώσει και εξακολουθεί να μας δίνει μερικά πολύ όμορφα και αξιόλογα διαμαντάκια, πολλά από τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ πιο ποιοτικά και γνήσια από πολλά αντίθετα εμπορικά Αμερικάνικα. Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις καλύτερες σειρές που έχουν αναδείξει πολλές από τις χώρες τις Ευρώπης. 

Σκανδιναβικές:  Αυτές οι κρύες, βόρειες χώρες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τα πρωτεία σε ότι έχει σχέση με τις αστυνομικές ιστορίες. Αν αυτό θα είναι ταινία, ένα ακόμη πολύ επιτυχημένο βιβλίο ή μια τηλεοπτική σειρά δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως οι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά τι κάνουν πάνω σ'αυτό τον τομέα! 
Forbrydelsen Μια δανέζικη παραγωγή που μεταδίδεται σε πολλές χώρες έκανε ρεκόρ τηλεθέση με πάνω από 70% και έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές …

Νεες Κυκλοφοριες Ιουλιου!

Από τις εκδόσεις Μάτι έρχεται η συνέχεια της πετυχημένης σειράς Ο οίκος των Κομαρρέ- Σάρκα και Αίμα της Kristen Painter. 

Η περίληψη του βιβλίου: Με το δαχτυλίδι των οδυνών να παραμένει χαμένο και τη Συνθήκη μεταξύ αλλόκοσμων και ανθρώπων να έχει καταλυθεί, τα προβλήματα της Κρίσαμπελ και του Μάλκολμ μόλις αρχίζουν. Η Κρίσαμπελ χρωστάει ακόμα χάρη στον Μάλκολμ για τη βοήθειά του, αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο Κορβινέστρι για να την εκπληρώσει, στη μυστική πόλη των βαμπίρ, εκεί που κανείς από τους δυο τους δεν είναι ευπρόσδεκτος. Η ανακάλυψη ότι η Κρίσαμπελ έχει αδερφό, όμως, ίσως την αναγκάσει να αθετήσει την υπόσχεσή της στον Μάλκολμ, κάτι που μπορεί να τον εξοργίσει και να ξυπνήσει το κτήνος μέσα του. Από την άλλη, η εκπλήρωση του όρκου μπορεί να καταστρέψει την Κρίσαμπελ, ειδικά τώρα που στο προσκήνιο έρχονται φιλόδοξες μάγισσες, νεκροί περιθωριακοί βρικόλακες και η αδελφότητα των Κουμπάι Μάτα. Η ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ! 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ!


Ελληνικό Εξώφυλλ…