VAMPIRE ACADEMY: ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ

Οκτωβρίου 21, 2013

VAMPIRE ACADEMY: ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ
Συγγραφέας: Richelle Mead 
Εκδόσεις: INTROBOOKS 
Έτος Έκδοσης: 2010 
Αρ. σελίδων:448

To τρίτο βιβλίο της σειράς Vampire Academy της Richelle Mead! Βρισκόμαστε λίγες βδομάδες μετά τα τραγικά γεγονότα του δεύτερου βιβλίου. Αυτήν την φορά η Ρόουζ είναι ο αδύναμος κρίκος ,προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει τα γεγονότα που έζησε τις τελευταίες μέρες όπως και όλοι οι άλλοι, η ίδια όμως είδε με τα ίδια της τα μάτια το χειρότερο κομμάτι των γεγονότων και το σημαντικότερο νιώθει ένοχη και δεν μπορεί να το ξεπεράσει όσο και να υπενθυμίζει στον εαυτό της πως δεν θα μπορούσε να κάνει πραγματικά τίποτα. Η ζωή στην Ακαδημία ξαναγίνεται όπως πρώτα αλλά παντού η ατμόσφαιρα βγάζει μόνο Θλίψη. Όλοι οι ήρωες μας με την βοήθεια ενός του άλλου προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους βάζεις η ζωή να πάνε μπροστά και να κάνουν όνειρα.

Η Ρόουζ θα πρέπει για ακόμη μια φορά να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα. Πιστεύει πως αρχίζει να τρελαίνεται ακούσει μέσα στο κεφάλι της φωνές να της μιλάνε βλέπει ανθρώπους που δεν θα έπρεπε αφού δεν βρίσκονται στην ζωή. Και πρέπει να αποφασίσει αν θα μπορέσει να τα καταπολεμήσει όλα αυτά να σωθεί από το ίδιο της το μυαλό η να αφεθεί στην τρέλα και την παράνοια που την κατακλύζει. Αυτό όμως που την πληγώνει πιο πολύ είναι το δίλημμα που θέτετε απέναντι της. Θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην φιλία της ζωής της και τον έρωτα της ζωής της. Πως να το κάνει όμως αυτό όταν ξέρει πως αφήνοντας έναν από τους δυο η την Λίζα η τον Ντιμίτρι θα χάσει και ταυτόχρονα ένα κομμάτι του ίδιου της του εαυτού ένα κομμάτι της καρδιά της. Η Mead έχει φτιάξει έναν εντελώς δικό της κόσμο με τους χαρακτήρες της να δένουν μαζί του αρμονικά. Η ιστορία της μας μαγεύει και μας συνεπαίρνει ενώ κάθε στιγμή σε κατακλύζουν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα! Αυτήν η γυναίκα έχει να μας δώσει πάρα πολλά!

Το βιβλίο αυτό θα σας φέρει στα άκρα! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο τα συναισθήματα μας αντικρούονται. Όλοι θα πρέπει να πολεμήσουν σε μια ακόμη μάχη και οι περισσότεροι θα βγουν πληγωμένη μέσα από αυτήν. Η Έκπληξη και η θλίψη στο τέλος θα μας κατακλύσουν και θα μας κάνουν να θέλουμε να διαβάσουμε με μανία την συνέχεια! Πραγματικά όσοι δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία αξίζει. Αξίζει να γνωρίσετε όλους αυτούς τους υπέροχους ήρωες αυτήν την ιστορία αλλά και τον φανταστικό κόσμο και την γραφή της Richelle Mead

Βαθμολογία 5/5 Αστέρια! 


                                                                                                                                                          


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts