ΥΠΟ EΚΔΟΣΗ Ψυχογιoς

Οκτωβρίου 24, 2013

Καλημέρα Αγαπημένοι μου Αναγνώστες! Ελπίζω να περνάτε καλά! Σήμερα σας έχω κάποιες ενημερώσεις με τα νέα βιβλία που έρχονται από της εκδόσεις Ψυχογιός!                             
                                             
 MONSTER HIGH 1 ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - ΓΚΙΤΙ ΝΤΑΝΕΣΒΑΡΙ


















ΠερίληψηΤο MONSTER HIGH ανήκει στα κορίτσια! Για τη Ροσέλ Γκόιλ, τη Βένους Μακ Φλάιτραπ και τη Ρομπέκα Στιμ ξεκινάει η σχολική χρονιά στο παγκοσμίως γνωστό Monster High! Τα κορίτσια γίνονται αμέσως κολλητές και, στα διαλείμματα μεταξύ Λογοτεχνίας Τεράτων και Τρελής Φυσικής, γνωρίζονται με τη φιλική Φράνκι Στάιν και την όχι και τόσο φιλική Κλειώ ντε Νάιλ. Εκτός από τις τρεις τους, όμως, υπάρχουν κι άλλοι νεοφερμένοι: η Σίλφια Φλάπερ που διδάσκει Γήτεμα Δράκων κι ένας στρατός τρολ που επιτηρούν τους διαδρόμους. Όταν όλοι αρχίζουν να φέρονται λες και η μις Φλάπερ είναι η φαντατεραστικότερη καθηγήτρια του κόσμου, οι τρεις φίλες ανακαλύπτουν μια τρομερή συνομωσία. Θα βρουν άραγε το θάρρος και τη δύναμη να σώσουν το MONSTER HIGH;
Κυκλοφορεί: 7 Νοεμβρίου 2013

ΡΑΪΛΙ ΜΠΛΟΥΜ 4 - ΨΙΘΥΡΟΙ - ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ


















Περίληψη: Έπειτα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην τελευταία αποστολή της, η Ράιλι ικέτευσε το Συμβούλιο να της δώσει την ευκαιρία να αποδείξει πόσο ικανή είναι. Αλλά αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς της έχει ανατεθεί ένας Ρωμαίος μονομάχος. Πώς θα είναι δυνατόν να τα καταφέρει, η Ράιλι, ένα αδύνατο δεκατετράχρονο κορίτσι; Όταν, όμως, συναντά τη Μεσαλίνα, οι πιθανότητες γυρίζουν με το μέρος της. Διότι η Μεσαλίνα την πείθει να μπει στον κόσμο των μονομάχων, να γίνει η ίδια η δυναμική και ώριμη έφηβη που πάντα ονειρευόταν. Θα μπορέσει, άραγε, η Ράιλι να ολοκληρώσει την αποστολή της και να επιστρέψει στον Μπόντι και στον Μπάτερκαπ ή θα μείνει για πάντα στον κόσμο της Μεσαλίνας; Το τέταρτο βιβλίο της εξαιρετικής σειράς με τις περιπέτειες της Ράιλι Μπλουμ.
Κυκλοφορεί: 7 Νοεμβρίου 2013


VAMPIRE DIARIES 8 - ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ 1: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ - Λ. ΤΖ. ΣΜΙΘ



















Περίληψη: ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑI ΜΑΚΡΙΑ Η Έλενα Γκίλμπερτ και οι φίλοι της κατάφεραν να σώσουν το Φελς Τσερτς από τα επικίνδυνα πνεύματα αλλά με ένα επώδυνο τίμημα: τη ζωή του Ντέιμον Σαλβατόρε. Ο θάνατος του Ντέιμον αλλάζει τα πάντα. Αυτός και ο αδελφός του Στέφαν ανταγωνίζονταν με κάθε μέσο διεκδικώντας την καρδιά της Έλενας. Και τώρα, η Έλενα και ο Στέφαν μπορούν επιτέλους να είναι μαζί. Αλλά γιατί εκείνη δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται τον Ντέιμον; Καθώς τα συναισθήματά της για τον σκοτεινό αδελφό παραμένουν δυνατά, το κακό έρχεται και πάλι στο Φελς Τσερτς με τη μορφή ενός επικίνδυνου δαίμονα, που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να σκοτώσει αυτήν και τους αγαπημένους της. Το όγδοο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας γοητεύσει.
Κυκλοφορεί: 21 Νοεμβρίου 2013


 ΣΑΠΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ  ΣΑΛΙ ΓΚΑΡΝΤΕΡ


















Περίληψη: Αναρωτιέμαι, τι θα είχε γίνει αν. Αν η μπάλα δεν είχε πέσει πίσω από τον τοίχο. Αν ο Έκτορας δεν είχε πάει να τη βρει. Αν δεν είχε κρατήσει κρυφό το τρομερό μυστικό. Αν… Τότε, μάλλον θα έλεγα στον εαυτό μου μια άλλη, διαφορετική ιστορία. Βλέπετε, τα αν είναι τόσο αμέτρητα όσο και τ’ άστρα. O Έκτορας και ο Στάντις είναι φίλοι. Ζουν στη Ζώνη Επτά, υπό την επιτήρηση της Μητρόπολης. Όταν ανακαλύπτουν τα σχέδια της Μητρόπολης για την προσγείωση ενός φεγγαριού, η ζωή τους θα πάρει μια τρομακτική τροπή. Και ο Στάντις θα συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αντισταθεί. Μια εξαιρετικά πρωτότυπη και συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας και της εμπιστοσύνης. 
Κυκλοφορεί: 21 Νοεμβρίου 2013


ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΪ                                                     

                                            


















Περίληψη: Πριν προχωρήσετε, ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με κάτι. Θέλω να σας ζητήσω τρία πράγματα. Πρώτο. Μην προσβληθείτε από οτιδήποτε διαβάσετε πέρα από εδώ και πέρα. Δεύτερο. Αφήστε τις αναστολές σας κατά μέρος. Τρίτο και σημαντικότερο. Ό,τι δείτε και ακούσετε στη συνέχεια πρέπει να μείνει μεταξύ μας. Η Κάθριν, φοιτήτρια σε σχολή κινηματογράφου, βιώνει ένα ασυγκράτητο ξύπνημα σεξουαλικότητας και ερωτικού πάθους, κάτι σαν οίστρο που, σιγά σιγά, αρχίζει να ελέγχει τις κινήσεις της. Χωρίς ούτε η ίδια να το καταλάβει, τα βήματά της οδηγούν στην καρδιά μιας μυστικής λέσχης, εκεί όπου οι πιο ισχυροί άνθρωποι του κόσμου συναντιούνται και βυθίζονται στις πιο προσωπικές, τις πιο βαθιές και, συχνά, τις πιο σκοτεινές σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Αυτές οι ακραίες και συναρπαστικές εμπειρίες προσφέρουν στην Κάθριν απολαύσεις πιο έντονες απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί αλλά, την ίδια στιγμή, αυτός ο καινούργιος, ιδιαίτερος τρόπος ζωής απειλεί να της στερήσει όλα όσα αγαπά. Ακολουθήστε τη Σάσα Γκρέι σε μια ιλιγγιώδη διαδρομή, στον πυρήνα αυτής της ιδιωτικής, απρόσιτης ερωτικής λέσχης όπου όλα ανεξαιρέτως μπορούν να συμβούν
Κυκλοφορεί: 21 Νοεμβρίου 2013 









You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts